מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בנישואיןמלי02/08/2007
שלום!
מזה כ-שנתיים בעלי יוצא פעמיים בשבוע לבילויים גבריים כהגדרתו,הבעתי מורת רוח,אך הוא טען שזה מרגיע אותו(נכון),ונותן לו כוח להמשיך בחיים,לאחרונה הביע רצון לעזוב את הבית ,לעבור לעיר אחרת,להחליף אוירה, למצוא חברים חדשים ואולי גם למצוא אהבה חדשה, כי לפני הגיל השלישי הוא צריך לבדוק את אהבתנו מבחוץ,וזאת למרות שטוען שעכשו הוא יותר חושק בי ,נעים לו לשכב איתי ,טוען שהשתפרתי מאד במטה ...בקשתי שנפנה ליעוץ,והוא נעתר.בעקבות הייעוץ הוא התבקש להחזיר לי את האימון,ובשיחות ביננו הסתבר שיש מישהי שאליה הוא מתכון לעבור "לבדוק" כהגדרתו את הענין..בקשתי שנפרד לתקופה מסוימת.
החברים הקרובים המומים איך זה ?נראתם זוג מושלם, ביליתם הרבה יחד,טיילתם, נסעתם,גידלתם ילדים לתפארת ...
מה לעשות ?האם אפשר לשקם ?
מבולבלת מאד
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר גיל "הארבעים"
דורית כהן06/08/2007מלי היקרה, סליחה על העיכוב בתגובתי.
בעלך עובר תהליך מול עצמו: נראה כי אינו שלם עם מה שיש לו בחיים והוא מחפש ומקווה להיות יותר מאושר. רוצה כנראה לטעום את החיים בכמה כיוונים לפני שהוא אומר לעצמו - אני מסתדר - אני שלם- עם מה שיש לי.
נראה לי שאין בו מנוח ולא יהיה לו עד שלא ימצה את הצורך שלו בשינוי ובשליטה על גורלו. זה כמו "משבר גיל הארבעים" - בגיל מתקדם יותר. העובדה שיש גם אישה אחרת בתמונה אינה מפתיעה, צר לי.
ממה שראיתי מנסיוני, זה קורה שגבר עוזב את ביתו ואת אישתו, מתנסה בחיים אחרים, ומגלה שהבית על כל מרכיביו חסר לו מאוד. אני חושבת שאם החיידק הזה תקף אותו - אין לך ברירה אלא לאפשר לו את התהליך שעליו לעבור עם עצמו. אל תחכי לו. קבלי החלטות עצמאיות, התנסי גם את. הראי לו שאינך תלוייה בו ושהוא מסתכן לאבד אותך אם הוא עוזב. אבל מאד חשוב לא רק "להראות לו" אלא באמת לנצל את החופש שאת מקבלת כדי להכניס לחיים שלך חוויות חדשות, אולי הוא זה שהתחיל עם התהליך אבל גם את יכולה ליהנות ממנו.
אני מוכרחה לומר שאת נשמעת לא בפאניקה, את נשמעת מהורהרת, שקולה. זה טוב. לא איבדת את העשתונות. הוא צריך את תחושת החופש שכנראה לא חש אותה רוב השנים.
אגב, אם ברגע האחרון הוא "ישתפן" ויחליט לא לעזוב, עמדי על כך שתלכו לייעוץ זוגי, כי אם החלטתו תגיע ממקום של פחד - זה יחלחל ליחסיכם וחייבים לטפל בכך. בטיפול אולי תצליחו למצוא דרכים לתת יותר חופש אישי, לעודד זה את זה להתנסות ביותר חוויות מכפי שהתנסיתם עד כה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)