התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    סי
    02/08/2007

אני נשואה לבעלי כמעט שנה ונמצאת בהריון.
    הקשר שלי איתו התחיל לפני כ- 3 שנים שבמהלך השנתיים הראשונות לא היינו ממש חברים(אני רציתי אותו יותר והוא לא ידע מה הוא רוצה - לא היה בטוח) עד אשר החליט שהוא רוצה שניהיה ביחד ומיד עברתי לגור איתו ואחרי חודש הוא הציע לי נישואים.
    נכון להיום אני יודעת שהוא אוהב אותי ושהוא לא היה מתחתן איתי אם הוא לא היה מרגיש זאת, אבל הוא כטיפוס מאוד סגור לא ממש מפרגן ומאוד ציני, לאחרונה יש לי לי כל מיני תחושות מוזרות וזאת לפי כל מיני משפטים שהוא זורק מידי פעם (ושוב הוא מאוד ציני אז אני לא ממש מתייחסת כל הזמן) כמו לדוגמא: את מדברת יותר מידי...לא מסתיימות לך השאלות...אין לי כח אליך- לא יודע למה...אני מרגישה קצת ריחוק גם בגלל ההריון שהוא מאוד רצה בו ואפילו דיבר על הריונות נוספים מיד אחרי הלידה ופתאום הוא אומר - קודם תוכיחי את עצמך שיגעת אותי מספיק עם ההריון הזה אני לא בטוח שמשתלם עוד אחד מיד אחרי...בהתחלה אמר שיפה לי שהשמנתי ועכשיו הוא אומר שהוא לא חושב שההריון זה סקסי...אומר שלא נוח איתי בסקס עכשיו...שאולי ילך לאחרות קצת גיוון (אני בטוחה שזה סתם) הוא לא רוצה ברוב הפעמים לשים יד על הבטן כדי להרגיש את העובר...בקיצור אלו הדוגמאות שאני חיה איתן ובשלב הזה הגעתי למצב שאני מרגישה לפעמים מיותרת, שהוא בכלל התחתן איתי מחוסר ברירה או כברירת מחדל הוא ידע כמה אני אוהבת אותו יותר מכל בחורה שיצא איתה וידע שאני הכי מתאימה לו אחרי שעבר מערכת יחסים כושלת אחת ללא ילדים....חשוב לציין שתמיד דאג להגיד לי שהוא לא בחור עם אופי קל ושיקח זמן עד שהכל יתיישב ויהיה כמו שאני רואה זוגיות...השאלה היא כמה זמן לאור העובדה שהוא לא אוהב לדבר על היחסים ביננו....
    מצטערת על האורך אני מקווה שהכל גם מובן כי זה "טיפה בים"...
    איך באמת אני אמורה להתייחס למקרה שלי... בהתחשב בעובדה שאני אוהבת אותו מאוד ומאוד רכושנית כלפיו לאור כל הדחייה שחוויתי בתחילת הקשר וכן שאני בחורה רגישה מטבעי...
    אודה לכן על ההתייחסות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נשמע כמו: אוי יויייי יויייייייי!

סוזי
    02/08/2007

מה את רוצה סי?! אנסת את בן זוגך להיות חבר ובעל. נוח לו להשתמש בתירוץ שהוא איש קשה. תאנסי אותו גם להתרכך אם הוא ישים עליך. את יודעת מה? אולי תאנסי אותו גם לאהוב אותך קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבים לטפל

דורית כהן
    06/08/2007

סי היקרה,
    ממה שאת מתארת, חשוב מאוד להתחיל ייעוץ זוגי, כי היחס שלו כלפייך מעיד על חוסר הערכה, אפילו זלזול, וזה מגיע גם לכיוון הגופני. אין לו סבלנות אלייך, הוא לא מתעניין בתהליכים שאת עוברת. כל זה כל כך מוקדם בחיי הנישואים הוא לא טוב. רצוי מאוד לברר מה קורה. נראה שהיו לו ציפיות אחרות מן הקשר שלכם וחיי הנישואים מאכזבים אותו. אי אפשר להשאיר זאת ללא טיפול, כי זה ילך וידרדר. צר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סי, תתעודדי זה לא כ"כ נורא

שירלי
    13/08/2007

נכון, שאמרו לך שזה נורא מה שהוא אומר לך וכו' וכן כל היחס שלו כלפיך אז תדעי שזה ממש לא נורא. אז ככה,
    ראשית את בהריון, וכמי שעברה 3 הריונות את חייבת לדעת שבהריון אנחנו יותר רגישות ויותר פגיעות. כל הרגישות שלך נובעת מההריון.
    שנית את בעצמך אמרת שהוא בחור קשה וציני. גם אני חיה עם בחור קשה. זה אומר שהם אומרים מה שעל ליבם ולא מסתירים מאיתנו כלום ! וגם אומרים את מה שלא רוצים לשמוע ! לא שזה נכון זאת פשוט הדרך שלהם לרדת עלינו קצת. רק שתדעי אם היה רוצה לבגוד בך היה עושה את זה ומדבר אחרת.
    שלישית, נראה לי שזה פשוט משבר שלו מההריון ומהלידה. ולא שיש לו רתיעה ממך !!!
    פשוט, נראה לי שהוא פוחד מזה שהוא הופך להיות אבא (ואולי גם חבריו מפחידים אותו ומוסיפים לו על פחדיו). ולכן הוא ככה מדבר אליך.
    זה שהוא אומר שזה לא נוח לעשות את זה בהריון, הוא צודק הרי גם לך לא נוח. זה שהוא נרתע מהבטן פשוט הוא לא יודע איך להתמודד עם השינוי של הגוף שלך ואולי פוחד שאת לא תחזרי למה שהיית. אבל אל דאגה את תחזרי למה שהיית והכל יחזור ביניכם למה שהיה. יכול להיות, שאמרו לו שהריון זה סקסי ולכן הוא ציפה לזה והיום הוא לא כ"כ רואה שזה כך. בכל אופן תזכרי שזה ממש אבל ממש לא קשור אליך. אפילו שזה נשמע ככה, לי זה נשמע רק מהרתיעה שלו מההריון. את לא צריכה להפגע ממנו. גם אם היה נשוי לאחרת הוא היה כך מדבר, זה פשוט הסגנון שלו.
    תראי יש כאלה שיודעים יפה לדבר לנשים שלהם, זה לא אומר שהם חושבים בדיוק מה שהם אומרים. פשוט הם יודעים יפה לדבר. ויש כאלה שאומרים את האמת ולא מסתירים אותה, גם בעלי כזה ואני שמחה שככה הוא. שהוא כן ולא משקר.
    זה שהוא אומר שהוא ילך לאחרות, אל תפגעי נראה לי שהוא פשוט רוצה לרדת עליך וזה הכל.
    אמרת, שהוא בהתחלה לא רצה אותך ואת רצית אותו. אל תחשבי שהיום הוא לא רוצה אותך ומתחרט. ממש אבל ממש לא. את לא אנסת אותו להתחתן, וזאת שאמרה את זה זה פשוט מגעיל מצידה והיא לא מבינה ותתעלמי ממנה.
    תביני, אם הוא לא היה רוצה להתחתן איתך הוא לא היה מתחתן וברור גם לא היה עובר לגור איתך. הוא כן עשה את זה ולכן הוא מאוד אוהב אותך ואל תחשבי אחרת.
    בהריון אל תשכחי, הגיזרה שלנו משתנה ואנחנו מרגישות לא נוח עם זה. אולי דיברת איתו על זה ושאלת אותו קצת יותר מדי על זה לטעמו. לכן הוא ככה מדבר איתך.
    מה שאני מנסה לאמר לך, אל תפגעי ממנו ואל תחשבי שהוא לא אוהב אותך. אולי גם הוא לא יודע איך להתייחס או לקבל את ההריון. פשוט נראה לי שהוא קצת במשבר או שפשוט בא לו לרדת עליך קצת. זה הכל, אז תשדלי פשוט לעזוב אותו לנפשו. כשהוא בא הביתה תני לו קצת לנוח ואח"כ תבואי אליו ותפנקי אותו ותתני לו לשכוח מההריון.
    בכל אופן, נראה לי שזה רק קשור אליו ולא אליך. חוץ מזה, כמו שאמרתי בהתחלה בהריון יש לנו יותר נטיה להפגע ולבכות מכל שטות.לכן את פשוט יותר פגועה זה הכל.

בכל אופן בהצלחה (ואל תקחי אותו כ"כ ברצינות ואל תפגעי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו