האם משיכה יכולה להגיע עם הזמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם משיכה יכולה להגיע עם הזמן
    מיטל ד
    22/02/2009

שלום דורית, אני רווקה בת 38, הכרתי בחור רווק בן גילי, ממש בחור מקסים, אני כבר מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אך לא מוכנה להתפשר על רגש. מאוד כייף לי איתו, ונראה לי שיכול להתפתח קשר טוב. אך לצערי, (סך הכל אחרי 4 פגישות) אני לא מרגישה שאני נמשכת אליו. האם משיכה יכולה להגיע עם הזמן? או שפשוט כדאי לוותר כבר עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר שאת לא נמשכת אליו?

מלי
    23/02/2009

משיכה שמתפתחת לאורך הזמן מחזיקה יותר זמן בדרך כלל כי היא לא מבוססת על פנטזיה שיש לך על הצד השני. כמו כן, את יכולה לקדם את המשיכה ביניכם (תוכלי לקרוא על זה יותר באתר פרינסס) ע"י הבנה/גילוי של הצרכים היחודיים לגבר שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה פיזית היא לא הדבר הכי חשוב

yb111
    23/02/2009

מניסיוני, כאחת שהיה מאוד חשוב לה משיכה פיזית, ובסוף התחתנתי עם בחור מקסים שאינו מושך אותי כלל, אבל מתאים מכל שאר הכיוונים ומשמש כפרטנר נפלא - לי לקח שנה שלמה עד שהתחלתי להמשך אליו, אבל במהלכה נהניתי מכל רגע,למרות המאבק עם עצמי בנושא. כךשאני מציעה לך- אם את מרגישה עם הבחור טוב, תני לזה צ'אנס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת הציפייה המגשימה את עצמה

דורית כהן
    26/02/2009

מיטל היקרה, אין לי תשובה מובהקת על כך. יש מקרים שהופיעה משיכה מינית עם הזמן ויש מקרים שלא. מכיוון שהוא כה מתאים לך, קחי את הזמן, ונסי לראות האם יש שינויים בתחושות שלך. חקרי את הנושא כמו חוקרת סקרנית שמגיעה ללא דעה מוקדמת, כי אני באמת חושבת שאין דרך לדעת זאת מראש, וכל מקרה לגופו.
    יש להניח שאם את מגיעה עם הנחת היסוד שאינך נמשכת - זה עלול להתפתח לציפייה המגשימה את עצמה, כלומר אם אנחנו די בטוחים שעתיד לקרות דבר מסויים, אנחנו באופן לא מודע עושים פעולות שיתמכו בתוצאה המצופה, ונמנעים מפעולות הסותרות את ציפייתנו, וכך משפיעים מבלי שנרצה בכך על התצואה כך שתהיה בכיוון של הציפייה.
    אני מאחלת לך שתתחילי למצוא בעצמך תחושות של הימשכות אליו. מה שיכול לעשור לכך הוא בקשות ספציפיות ממנו בתחומים שחשובים לך, כמו אסטטיקה, נקיון, ריח, וכן להגיד לו מה את אוהבת ומה לא, ללמד אותו איך לענג אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו