פתאום אין לה הסבר למה רוצה להיפרד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתאום אין לה הסבר למה רוצה להיפרד
    amer
    02/08/2007

שלום
    יש לי בעיה לפני כשנה הכרתי מישהי אחרי שישה חודשים הפכנו לחברים אני מהצפון והיא מתל אביב
    הקשר הלך טוב וחלק עד שביום אחד היא ביקשה לקבל פסק זמן ואחרי שלושה ימים החליטה שאנחנו נפרדים אבל הייתה לה בקשה להישאר בקשר ואנחנו מדברים יותר מבעבר אבל לא כחברים עד שאני החלטתי שזה הוא וביקשתי ממנה לא להתקשר ...כבר שלושה ימים אנחנו לא מדברים אני מת עליה מה עושים היא אומרת שהרגישה שמשהו חסר בקשר זה מצב הפיך או מה ?להשאר עם הנתק או ליצור קשר מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניחוש: האם הפרידה - מצב הפיך?

יהודית ברגמן
    02/08/2007

עמר יקר!
    לצערי לא אוכל לתת לך מענה. אם לה אין הסבר מדוע ביקשה להפרד, או לא היה לה האומץ לדבר אתך על כך בכנות, לא ניתן לתת לך תשובה אם זה מצב הפיך או לא. נסה לברר אתה. אם לא יועיל - לא יזיק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לדבר איתי

amer
    02/08/2007

אז היא אומרת שהייה הרגשה שאני הגבר של חייה ןפתאום זה נעלם ועכשו היא גם שואלת אותי אם אני אמצא מישהי אחרת חשובה לה מאוד שתדבר איתי מעניין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו