אשמח לקבל עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל עזרה
    דנה
    22/02/2009

שלום רב! אני בחורה בת 26 לפני כחודש הכרתי בחור בן 25 התפתח בינינו רומן שבמהלכו פיתחנו רגשות חזקים אחד כלפי השני. ביום חמישי האחרון יצאתי עם חברה לבלות והשארתי את הפלאפון באוטו הבחור התקשר מספר פעמים וכאשר ראה שהטלפון לא זמין התקשר לפלאפון של העבודה שאותו הבוס שלי לקח איתו הביתה. מכיוון שהשעה היתה מאוחרת הוא העיר את הבוס שלי וזה מתוך עצבים אמר לו שהוא יוכל לדבר איתי רק בבוקר וניתק לו בלי להסביר לו מי הוא. מאותו מיום הבחור מסרב לדבר איתי הוא חושב שבגדתי בו ,הוא מסנן אותי ובפעם היחידה שהצלחתי לדבר איתו וניסיתי להסביר לו שהוא טועה הוא הקשיב אך סירב להאמין. יש לי רגשות חזקים כלפי הבחור ואני פשוט מאוד לא יודעת מה לעשות אשמח לשמוע דעה על הנושא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש רק דבר אחד לעשות

חן
    22/02/2009

אולי תבקשי מהבוס שלך להסביר לבחור את הטעות? פשוט תסבירי לו מה קרה ומה חבר שלך חושב.אני בטוחה שהבוס שלך ישמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה.

shir
    23/02/2009

הסיברי לבוס שלך מה התגובה שלו עשתה, גם ללא כוונתו, ובקשי ממנו את הטובה הזאת כפי שיעל ציינה. חכי מס' ימים כדי לאפשר לשקט ולמרווח זמן לחשוב על הדברים רציונאלית. נסי שוב להסביר ואם זה לא יעבוד- הוא צריך לבחור האם הוא ממשיך את הקשר או לא (וגם את כמובן). סה"כ גם הוא מפסיד פה, וסה"כ זוהי טעות אנוש. אני תקוה כי בעוד יומיים שלושה הוא יבין שהגיב מתוך סערת רגשות ויעביר את הנושא ואולי תעיזו לצחוק עליו אפילו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו