מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר בנישואיםקרן23/02/2009
הכרתי את בן זוגי בגיל 19 התחתנתי איתו בגיל 20,והבאנו אחרי שנה וחצי ילדה מקסימה. ביני ובין בעלי יש אהבה גדולה פרגון ועל רוב הדברים אנחנו מתפשרים ומסתדרים. אני היום בת 21 וחצי בעלי בן 28 ויש לנו ילדה בת חודש וחצי. לפני הלידה היו לנו ויכוחים פה ושם , אבל אחרי הלידה זה יתגבר בצורה נוראית.. רוב הריבים שלנו הם על הכסף! בעלי הוא בן אדם שלא חסר לו כסף אבל יש לו שאיפה לקנות בית ללא משכנתא.. כרגע אנחנו גרים בשכירות, (שנה ראשונה גרנו אצל הההורים שלו)עקב החסכנות שלו. בזמן שהייתי בצבא התחתנו וישר נכנסתי להריון ובגלל זה גם עדיין לא יצא לי לעבוד. מצד אחד הוא מבין שאני לא יכולתי לעבוד ומצד שני תמיד שאנחנו רבים על דברים שאני רוצה לקנות הוא תמיד מזכיר לי שאני לא עובדת ואני תמיד מתווכחת איתו על זה שאני לא יכולה לעבוד בגלל ההריון ועכשיו יש לי תינוקת בבית וזה מוקדם מידי לעבוד,ושהוא בחר להתחתן עם ילדה צעירה שעדיין לא התבססה בחיים מבחינה כלכלית. הבעיה היא שאין לו שליטה על העצבים שלו וברגע שהוא מתווכח איתי על הדבר הכי קטן שיש הוא מתפרץ כמו משוגע ומתחיל לקלל בצורה זוועתית. הוא פוחד על הכסף כמו אני לא יודעת מה.. בזמן האחרון הריבים שלנו מתבטאים באיומים כמו אני לא יכול לסבול אותך ואני רוצה להתגרש ואז גם אני אומרת לו אותו דבר. ומשהו ששכחתי בריבים שלנו בזמן האחרון קרה כבר פעמיים שמרוב עצבים הוא הרביץ לעצמו. והריב האחרון שהיה ביננו היה ריב חריף במיוחד מה שגרם לי לעבור עם הילדה לאמא שלי..והוא אמר שהוא רוצה להתגרש ואני אמרתי לו שאני רוצה ומאז שהלכתי לאמא שלי כבר כמה ימים ..שנינו לא דיברנו אחד עם השני. אני אוהבת אותו נורא והוא גם אותי אבל אני לא יודעת איך נסתדר כל הזמן עם על כל שקל הוא רב איתי כמו משוגע,והוא פשוט לא יודע איך לשלוט על העצבים שלו.ואני לא רוצה לסבול כל החיים בגלל זה ושהילדה תסבול מזה . אני רוצה שהוא יילך לטפל בעצמו..עוד לא אמרתי לו את זה כי אנחנו לא מדברים. מה עליי לעשות עם המצב הזה? איך נתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ זוגי
דורית כהן26/02/2009קרן היקרה, צר לי על מה ששניכם עוברים. המציאות של חיים בשניים היא הרבה יותר מסובכת ממה שאנחנו מדמיינים בשלב הרומנטי. אני מציעה שתראי את תשובתי ל yb111 כי גם אתם צריכים להיעזר בייעוץ זוגי לאור חוסר היכולת שלכם לפתור את בעיות התקשורת בעצמכם, וכמה שיותר מוקדם. הזוג להם עניתי קודם נמצאים כבר בשלב הבאל לאחר תקופת הריבים הנוראיים, ואילו אתם עדיין באמצע תקופת הריבים, זה ההבדל. בכל מקרה ניתן להיעזר בייעוץ בכל שלב, וגם לפני שהריבים מתחילים, מה שנקרא - ייעוץ טרום נישואין, שיכול למנוע את עוצמת הבעיות הללו, ולתת לזוגות מתחילים כלים חדשים, שלא קיבלו בבית ההורים - ליצור תקשורת טובה, מקרבת, אפקטיבית ולנהל ריבים באופן אפקטיבי ולא הרסני, כי תמיד יהיו ריבים, וזה בסדר, אי אפשר אחרת, אלא שחשוב לדעת לריב בצורה שלא הורסת את הזוגיות. וזה ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)