דעיכה בנישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דעיכה בנישואין
    דודו
    24/02/2009

שלום אני בן 38 ואשתי 34 ,נשוי שנתיים ואבא לילד מקסים בן שנתיים. מאז ההריון ירדה תדירות יחסי המין עם אשתי לפעם בשבוע עד פעם בשבועיים. אני מאד מתוסכל וכתוצאה מכך מתיחס לאשתי בריחוק וכועס כל הזמן.אשתי לא גמרה מעולם ביחסי מין,(אולם היא אומרת שהיא לא חייבת לגמור ונהנית בסקס)לא אוהבת מין אורלי אף על פי שבעבר היתה מוכנה לכך, כיום היא טוענת שהיא מרגישה יותר בטוחה לומר לי מה היא רוצה. היא לא אוהבת להתעלס ביחסי המין ואני די נעלב מכך. היא אומרת לי שהיא מרגישה חנוקה שמתנשקים בסקס.(בהתחלה זה לא היה) אני מרגיש שהיא השתנתה, היא יותר עייפה ומעדיפה באמצע השבוע להירדם מול הטלויזיה. למרות ששיננו עובדים קשה לי בא לפחות פעמים בשבוע על סקס. אני לא יודע מה לעשות? אני מרגיש כאילו רימו אותי . התחתנתי עם אשה נורמלית וקיבלתי אחרי הלידה אישה חסרת חשק מיני. זה כבר כמעט 3 שנים כך. אני לא רוצה בסוף להתגרש. עוד חשוב לציין שאשתי מטופלת בציפרלקס ובבלוטת התריס. אבל אני לא יודע עד כמה זה קשור כי תמיד היא לקחה כדורים ופעם היה לה יותר חשק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעיכה בנישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שולחת אותך לקרוא מאמר

דורית כהן
    27/02/2009

דודו היקר, במקום לענות לך אני שולחת אותך למאמר שלי העוסק בדיוק בנושא אותו תיארת.

מי משניכם יוזם סקס? האם יתכן שאשתך לא באמת "קרירה...א-מינית"???
    הוא ממש מתחיל בתיאור דומה לתחושותיך:
    נפגשתי ושוחחתי עם הרבה מאוד גברים שתלונתם דומה:
    "למה אני הוא זה שתמיד צריך ליזום סקס?! לאישתי אף פעם לא מתחשק, וגם אם מתחשק לה היא לא תיזום, ונוסף על הכל, גם כאשר אנחנו כבר מקיימים יחסים, היא פאסיבית, שוכבת קפואה, לא מתעניינת בי ורק מחכה שזה ייגמר והיא תוכל להגיד ש"מילאה את חובתה האזרחית" עד הפעם הבאה שהיא תחשוב שכבר עבר מספיק זמן ומגיע לי עוד קצת סקס... בעצם גיליתי שאני נשוי לאישה קרה, א-מינית, ואילו אני מאוד ייצרי ובעל צרכים מיניים נורמליים, ואולי אפילו יותר מן הממוצע!"
    אני מציעה לך לקרוא אותו עד הסוף על מנת לקבל תשובה או לפחות להבין יותר לעומק את התופעה הזאת, וכמו כן ישנם שם עוד שני מאמרים על נושאים דומים.

אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כתבת היכן המאמר נמצא

דודו
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינק למאמר

דורית כהן
    02/03/2009

[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2114' id='link']המאמר מופיע גם בין מאמרי הפורטל beok "מי משניכם יוזם סקס?"[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו