יעוץ זוגי - משפט צדק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ זוגי - משפט צדק
    חנן
    25/02/2009

היי. אני וזוגתי עברנו מספר יועצים ובכל אחד מהם אשתי מצאה פגם או לא הסכימה ליעוץ או לא קיבלה את דרכו או את המהלך שהוחלט ביעוץ וכך כל פעם היעוץ התפוצץ . לצערי אנחנו תקועים במערכת יחסים מבחינת התקשורת בגישות שונות שעד היום לא הצלחנו לגשר עליהם . אני עד היום יזמתי ללכת ליעוץ ואשתי מאוד פסיבית בנושא ולמרות השיחות בינינו היא פועלת בחלק גדול מהדברים לפי קו המחשבה שלה מבלי להתיעץ איתי או להגיע להסכמה בתקשורת פתוחה וקובעת עובדות . האם ניתן במהלך יעוץ זוגי לדרוש מהמיעץ להגיע למצב שבו יקבע חד משמעית מי אשם כמו בבית משפט . ואז יתכן שאחד הצדדים יבין (אני ו/ או אשתי ) שעליו לשנות את דרכו . מה דעתכם ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ זוגי - משפט צדק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יועץ לא אמור לשפוט. זה מחבל בייעוץ.

דורית כהן
    27/02/2009

"בעל" יקר (קשה לי לקרוא לך "מאירה" כמו הכינווי שבחרת...). אינני מתפלאת שיועצים אחרים נמנעו לשפוט ביניכם, כי ברגע שהם יגידו משהו לטובתך - אישתך תרגיש שהם לא איתה ותרצה לעזוב את הייעוץ, ואז ברור שכל מה שהושג, אם הושג בטיפול - מפסיק להיות רלבנטי, כי היא לא סומכת על היועץ... ואולי זה מה שהיה בעבר שגרם לה לעזוב את הטיפולים. אני מניחה שלשניכם לא קל עם בעיית התקשורת עליה אתה מספר, ומאחלת לך שתצליחו למצוא דווקא יועץ שיצליח קודם להתחבר עם אישתך במיוחד, כי היא היותר סגורה - אך גם איתך, כמובן, ואולי בהמשך, לאחר ששניכם כבר באמת סומכים עליו, אפשר יהיה לשאול אותו לדעתו בנושאים מסויימים. אני חושבת שגם אז - לאחר שנוצר אמון - רוב היועצים ימצאו לנכון לא לשפוט ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו