יחסי מין עם קונדום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסי מין עם קונדום
    יסמין
    03/03/2009

שלום רב, אני נשואה והכרתי חבר (נשוי) דרך האינטרנט, אנחנו בקשר טלפוני יומיומי קבוע, אנחנו יודעים הרבה אחד על השני, אך נפגשים אחת לחודש, אנחנו מקיימים יחסי מין רק עם קונדום, בגלל שהוא רוצה (אני בעצם משתמשת בגלולות באופן קבוע - והוא יודע). וכל פעם שהוא משתמש בקונדום - אני נעלבת מחדש, אני ממש מרגישה פגועה, כאילו הוא בעצם לא סומך עלי.... אני מרגישה שהוא לא חבר אמיתי, האם הרגשות שלי נכונים? האם באמת אני צריכה להיעלב? האם שהוא משתמש בקודנום - הוא בעצם אומר לי שהוא מפחד שאני אכנס להריון והוא לא סומך עלי? אשמח על תשובתך, כי אני מאד מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין עם קונדום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין עם קונדום

יהודית ברגמן
    04/03/2009

שרונה יקרה,
    לידיעתך, קונדום שומר לא רק מפני הריון לא רצוי, אלא גם מפני מחלות מין, איידס וכו'. לפיכך, אני דווקא רואה באופן חיובי את הצורך שלו להתגונן ולגונן עליך. אתם לא בני זוג קבועים ובלעדיים. לשניכם יש גם יחסי מין עם בני זוגכם מבית ומחוייבות כלפיהם. וכמו שאת פוגשת במיטה את אותו חבר מלבד בעלך, הוא לא יכול להיות בטוח שהוא מאהבך היחיד והרי מלבדך יש לו גם אשה בבית וקרוב לוודאי שמלבדכן יש לו חברות נוספות ואולי הוא מעריך שיתכן שגם לבעלך יש חברות מלבדך... את הרי לא יודעת עם מי עוד הוא מתרועע , למרות שאת חושבת שאת יודעת עליו "הכל". ("החבר של החברה של החבר של החברה....") חברך חכם ולא לוקח סיכונים. מן הראוי היה שבמקום להעלב, תביני את החשיבות והסכנות ותראי באופן חיובי את הצורך להתגונן ולגונן ותקפידי אָת שישתמש בקונדום. זו התנהגות בריאה ואחראית, אם לא למען עצמך, לפחות למען בעלך!
    וזיכרי שמי שרועה בשדות זרים צריך להשמר שבעתיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו