חבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר
    רינת
    03/03/2009

אני 4 שנים בקשר עים קרוב משפחה שלי רחוק, הוא יודע שאני מעוניינת במערכת יחסים רצינית למטרת נשואים .והוא כול פעם נכנס לי לחיים ויוצא בתדירות לאחרונה הוא גר עים משהיא 6 חודשיים והם נפרדו והוא שוב פעם יצר קשר איתי הוא טען שהוא אוהב אותי ומאוהב בי ורוצה לעשות הכול שנהיה ביחד (זה היה בחתונה של חברה שלי שהזמנתי אותו לבוא).הוא אמר לי לחכות שבועיים. אחרי שבועיים הוא אמר לי שהוא מבולבל והנחתי לו . אחרי שבועיים שוב הוא יוצר קשר והצבתי לו אולטימטום שזה או הכול או כלום יום למחרת הוא מציע לי לגור איתו . אחרי יום הוא קבל רגליים קרות ונעלם אחרי שבועיים שלא שמעתי ממנו התקשרתי והוא טען שזה לא זורם לו ושהוא רגיל להיות לבד. נורא כעסתי עליו ואמרתי לו שאני מתה מבחינתו שלא יתקשר ויסמס שהוא יכל לפחות להגיד לי ולא לתת לי לחכות .. אחרי חודש שוב הוא סמס לי ונפגשנו. כשאנחנו ביחד זה נראה שהוא מאוד מאוהב בי ואוהב להיות איתי ואנחנו מבלים נהדר, הוא אפילו אמר לחבר שלו לידי שמחר הוא עולה אל ההורים שלי לבית לקפה לפני שהוא לוקח אותי להצגה. הוא המשיך להתקשר אליי יום אחרי ונפגשנו עד שראיתי שהוא שוב נעלם לי. אחרי שיחה איתו סיכמנו שאנחנו לוקחים את הקשר לאט לאט בלי לחץ הוא טוען שאני מלחיצה אותו. ולקחנו את הקשר לאט למרות שבמשך שבוע הוא היה זה שסימס והתקשר ואמר לי אפילו למה אני לא מתקשרת אליו . מסתבר שהבחור קנאי אליי מתקשר לראות מה אני עושה .הוא אפילו אמר לי לאחרונה שהוא מאוהב בי . אבל כמו תמיד שוב אחרי כמה ימים שהוא מרגיש שהקשר מתחזק מבחינתי הוא נעלם . בשיחה האחרונה שלנו שאני התקשרתי אליו,הוא שוב טוען שזה לא זורם לו ושהוא מאוד אוהב אותי אבל לא מאוהב בי ושאחרי יומיים הוא נזכר להתקשר אליי, הוא פשוט משגע אותי ומתסכל אותי, ואני מאוד מאוד כועסת על עצמי שאני נותנת לו להתנהג אליי ולמה אני מאמינה שכול פעם הוא ישתנה לי . אני מאוד מתוסכלת, ואשמח לעצה כי אני יודעת שהוא שוב יחפש אותי ואני כן אוהבת אותו בל לא רוצה להפגע שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר הרסני!

דורית כהן
    08/03/2009

רינת היקרה, אני ממש מציעה לך לחתוך את הקשר הלא בריא הזה. הוא פשוט "מסובב אותך על אצבעו הקטנה". כאשר את מתקרבת ומתחממת אליו - הוא נסוג, וכאשר את נעלמת לו הוא חוזר ומשקיע קצת על מנת להשאיר אותך בתמונה. זה לא קשר בוגר, ולדעתי הוא גם הרסני עבורך, כי הוא משחק איתך ולא משחרר אותך להמשיך הלאה, ולהכיר בן זוג פוטנציאלי אחר. את נהנית מתשומת הלב שלו כאשר הוא מוכן לתת אותה ומשלה את עצמך שהוא ישתנה, אבל את בעצמך אומרת שזה נמשך כבר 4 שנים, למרות שהוא יודע שלך יש כוונות רציניות.
    בדרך הזאת אין לך גם סיכוי להכיר את הבן אדם כמו שהוא, כי אינכם מתקדמים לקראת היכרות נורמלית של בני זוג מחוייבים זה לזו. כל הזמן קיים ביניכם הנושא של המחוייבות, ועד שזה לא נפתר - לא יוצא לשניכם להתחיל להכיר זה את זו באופן אמיתי, ולבחון עד כמה אתם באמת מתאימים זה לזו.
    אזרי אומץ - מתוך ההגיון והשכל, לא מתוך הרגש - ונתקי את הקשר ללא נקיפות מצפון, ובלי לבוא לקראתו בשום דבר, כי זה ימשיך לקרות שוב ושוב.
    לעומת זאת, אם מתאים לך לחיות בתוך "אופרת הסבון הזאת", להיות כל הזמן באי וודאות, לקוות ולהתאכזב כל יומיים - אז לכי על זה, אולי זה סגנון שמתאים לך. סליחה על הציניות שלי, אבל אני מגזימה בכוונה על מנת שתביני את המסר החריף שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו