בעלי ומכוני עיסוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי ומכוני עיסוי
    אוסנת
    04/08/2007

לאחר 30 שנות נישואין ביום בהיר אחד (לפני יומיים) גיליתי שבעלי היקר מבקר במכוני עיסוי.
    בעלי, שהיה כל השנים בעל מקסים, אוהב, תומך, מפרגן, אבא נפלא לשני ילדינו, אחד כזה שתמיד אפשר לסמוך עליו, שכל העולם ואשתו אומרים עליו שהוא רק דרגה אחת פחות מאלוהים, ומיותר לציין שהיתה לי בו אמונה עיוורת. זה לא שהכל היה אצלינו על מי מנוחות, פה ושם היו לנו מריבות וויכוחים בעיקר סביב חינוך הילדים, אבל בסך הכל היו לנו חיים טובים. בכל מה שקשור למין אף פעם לא היה "מדהים" אפילו לא כשהיינו צעירים, היה - "בסדר" - לא יותר מזה. ב-5 השנים האחרונות משהו השתנה ביחס שלו למין. מאחד שהיה להוט אחרי סקס, פתאום הוא מתחמק, לא רק ממעשים אלא אפילו מדיבורים על הנושא. כל דבר שמזכיר מין מכניס אותו לשתיקה. פעם היינו מתלוצצים, צוחקים על כל מיני מצבים שקשורים לסקס ופתאום זה הפך למשהו שלא מדברים עליו. גם הסקס הפך להיות מאד נדיר ולא מוצלח (חוסר זיקפה). ייחסתי את זה לגיל (שניינו באמצע ה- 50 ) ולמרות שסקס חשוב בעייני לזוגיות לא ייחסתי לזה חשיבות כי בכל שאר התחומים הוא מתנהג כרגיל.
    ואז לפני יומיים מצאתי במקרה רשימה של מכוני עיסוי עם פרטים כמו כתובות, שעות קבלה, מחירים וסוגי ה"טיפולים" שמקבלים.
    אני בהלם, לא יודעת איך להגיב. במשך יומיים אני מתנהגת "מוזר" בקושי מדברת, קרירה, לא אמרתי לו מילה. אני מבולבלת ומנסה להבין מה קורה, ובאיזה מהלך לנקוט. כאילו, מה עושים עכשיו עם מידע כזה? בבקשה תנו לי עצה כי אני די אבודה. מחשבות רבות מתרוצצות לי בראש ואני לא מסוגלת להחליט נאיזו דרך לבחור. לדבר איתו? להתעלם מזה?. אני פוחדת לפתוח בשיחה משום שאף פעם הוא לא מודה בפני שיש בעיה למרות שניסיתי לדבר איתו פעמים אחרות על מצב הסקס בינינו. אז אני לא יודעת איך הוא יגיב כשיבין ש"עליתי" עליו עם מכוני העיסוי.
    תודה על תשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי ומכוני עיסוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל המבלה במכוני עיסוי

יהודית ברגמן
    04/08/2007

אסנת יקרה!
    אין לי ספק שאת חייבת לדבר עם בעלך על הנושא. לבעלך בעיה בתפקוד המיני . אינך יודעת אם הוא הולך למכוני עיסוי בגלל התפקוד שלו או שהתפקוד שלו בבית לקוי בגלל שהוא הולך למכוני העיסוי.
    רשימת מכוני העיסוי הכולל פרטים מדוייקים עשויה להצביע על כך שהפניה שלו לדרך זו של פורקן נובעת מחוסר תפקודו המיני. בעלך לא מצא לו מאהבות, בעלך מצא מקום שבו הוא יכול להגיע לפורקן ללא חובת הוכחה מצידו.
    יש בעיה וצריך לטפל בה, והטיפול חייב להתחיל בשיחה מלב אל לב, ללא האשמה או הבעת אכזבה. פני אליו כחברה. את מתארת מערכת יחסים נפלאה עם בעלך ואני בטוחה ששיחה ברוח נכונה ובזמן מתאים תעזור לשניכם.
    ועוד דבר. לא ברור לי למה ויתרת על יחסי המין. יתכן שהגיל ו-30 שנות נישואים הם הגורמים לירידה בחשק והיכולת, אבל זו בדיוק הסיבה לנסות ולאושש את חיי המין, בעזרת הדימיון, ספרות, ואולי גם יועץ מקצועי. אל תוותרו על חדוות המין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו