חששות מהתנהגותו של בן הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חששות מהתנהגותו של בן הזוג
    עירית
    05/08/2007

אני יוצאת עם בחור שהכרתי כבר שנה. בהתחלה לא הייתי בטוחה בקשר הזה עמו. התקשורת ביננו לא היתה הכי טובה. הוא טען כי הוא לא אוהב לדבר בטל'. הרגשתי שהוא לא נפתח בפני, מתרחק כל שני וחמישי, לא אוהב לבלות כמוני ולא רוצה לראות אותי כמו שאני אותו. עם הזמן הוא קצת השתנה, אבל הוא עושה צעד קדימה ושניים אחורה. הוא לא מבין איך יש לי דרישות גבוהות בסקס. הוא לא מוכן שינחו אותו ויגידו לו מה לעשות. בקשריי הקודמים הגברים היו קודם כל ה"חברים " הטובים שלי ואפשר היה לשוחח עימם על הכל. למרות הכל משהו אצלו מושך אותי.... מעין אדישות לא ברורה. אני מפחדת כי בעתיד זה יהווה בעיות. אני מעדיפה מישהו שקודם יהא החבר הטוב שלי. אני מתעצבנת ביום-יום על כך שהוא לא מגיב, לא מתעניין כמו שאני מצפה ממנו. הוא טוען שלא צריך לעשות עניין משטויות ושאני נתפסת לכל דבר. אני בת 31 ואני רוצה לדעת מה קורה איתי.. שנינו מתמהמהים מהצעד הבא לגור ביחד. אני מרגישה "תקועה" במצב הזה כי שום דבר לא קורה. האם עליי ליזום? לדחוף את הקשר הזה? אני לא מתאהבת בכל אחד. לפניו הייתי תקופה מסויימת לבד. אני כן נקשרת אליו למרות העליות והמורדות. אני מנסה לא להתייחס לשלילי בקשר זה.
    אני לא יודעת אם אני רוצה בכלל קשר זוגי או שאני באמת רוצה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתפשרת איתו - כי כמהה לקשר זוגי

יהודית ברגמן
    05/08/2007

עירית יקרה!
    עליך לפעול על פי תחושות בטן ולא בלחץ בגלל הגיל או החשש להשאר לבד. מבין השורות משתמע שהקשר ביניכם מאומץ. מאולץ. ולאורך זמן לא יהיה לך טוב בו. סוג התקשורת הזה אינו טבעי לך. יש קושי וחסימות מצידו שמכבידות על האווירה וכנראה שהוא לא מתאים לחשיפה, רגישויות וחברות מהסוג שאיתו נוח לך. השקט הרועם שלו מגרה אותך לפצח אותו, אך לצערי יתכן שבשלב מסויים הצורך הזה בחברות מלאה והמאמץ נטול הסיכוי לשנות, ישבור ויעייף אותך ותשארי נטולת אנרגיות כלפיו, עם שביב קשר שרק העיתוי קשר ביניכם.

נא שתפו אותנו בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו