מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בנישואיןמורן07/03/2009
שלום אני(26) ובעלי(27) נשואים כ-חצי שנה לפני היינו חברים 8 שנים והזוגיות מכל הבחינות הייתה נפלאה לפני כחודש בעלי בא אליי בטענה שלא מתאים לו מסגרת הנישואים ההוצאות ,השכירות , המשפחתיות וגם ילדים בזמן הקרוב בכלל לא אופציה ושהוא מתגעגע לחיים הקודמים לפני הנשואים של היצאות עם חברים וששום דבר אין על הראש אך מנגד הוא טוען שהוא לא רוצה לוותר עליי אני כמובן הצהרתי שמבחינתי הפתרון הוא פרידה השאלה האם אני ממהרת בהחלטה שלי האם זה משבר נשואין הוא משהו אחר??? מה עליי לעשות????. תודה מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני מודלים שונים של זוגיות
דורית כהן08/03/2009ברור שזה משבר נישואין. הוא מרגיש שהנישואין יצרו סביבו כבלים, והוא מפנה עכשו את כל האנרגיות שלו להימלט ולא לכבול את עצמו עוד יותר ע"י הבאת ילד. הדרך לפתור זאת היא ללכת לייעוץ זוגי ולראות מה גורם לו להרגיש כה כבול ולא חופשי, ולראות אם אפשר לעשות שינוי בתקשורת שלכם ובמערכת היחסים כך שהוא ירגיש יותר חופשי. כנראה יש לכם מחשבות לא זהות לגבי מהי זוגיות אידיאלית, ובייעוץ ניתן לבחון זאת ולהגיע למודל המוסכם על שניכם. הוא לא בן אדם "רע". הוא מנסה כאן לדאוג לעצמו לפני שיהיה מאוחר מדי והוא יסתבך במשפחה שלמה על הראש מבלי שיהיה מוכן לכך נפשית. במחינה זו הוא דואג גם לך וגם לתינוק שעוד לא נוצר וזה טוב. בייעוץ יתכן שלא תצליחו ליצור מודל משותף, אבל אז תדעו שפרידה היא הצעד הנכון ותרגישו איתה טוב, ללא סימני שאלה, כפי שיש לשניכם כרגע, מן הסתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)