אני לא מקבלת את החיים שלי כמו לפני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא מקבלת את החיים שלי כמו לפני
    ARUI
    08/03/2009

אני נשואה מעל 23 שנים .היתחתנתי מאוחר יחסית . אני עוברת תקופות לא קלות בכלל מבכינה בריאותית .פיזית ונפשית .אני גם בדיכאון וגם בריאותי היום קשה לי מאוד מאוד לקבל את בן זוגי לחיים כמו שהירגלתי אותו כל השנים . היום אני באה בדיעה שונה לחיים שלי . לקשיים שלי כל עוד שלא היפריע לי לזוגיות צורת החיים איך שהיתנהלה היה בסדר גמור. היום מאוד קשה לי לקבל את צורת החיים / / למרות שבעלי מנסה להישתנות ולעשות מאמצים . אבל אני חושבת שאין מה לעשות זה בדם שלו .ככה הוא בא מבית שהכל הגישו לו על כפית של כסף . ופשוט ניראה לי שאין הרבה מה לעשות .למרות שבעלי בכלל לא מעונין לפרק את החבילה . ברור שגם לי יהיה קשה אני יודעת .אולי כי זה הרגל לא יודעת וטיבעי לחלוטין. יש לנו ילדים בבית מעל 18 ומתחת ל18 . ובעלי באה אליי נגיד שאת רוצה לפרק את החבילה מה זה יעזור לך. אומר לי ככה איך תיסתדרי איך תחלקי את הבית . כוכלכך קשה לי החיים ככה איתו אני לא מסוגלת לשמוע אותו צועק .או עצבני . אני לא מסוגלת עם אני לא עושה מה שהוא מבקש מתחיל להיתעצבן או לזרוק עם יש נעל על הרצפה אז הוא יכול לדחוף אותה או לטרוק משהו . עם הוא מגיע הביתה ורואה כשהבית לא כולכך מסודר ההול או הסלון מתחיל להגיד למה לא מסודר. ואני שונאת לשמוע אותו שמעיר על דברים . ואני עושה מאמצים כן לסדר תמיד לפני שיגיע הביתה כן שיהיה מסודר העיקר כל הזמן לרצות אותו. אני לא יודעת עם אני אוהבת אותו. אומנם הוא בעל נאמן . בעל ישר בעל שלא אוהב ללכת לבד בעל שדואג לבילוי למישפחה בעלי אוהב הוא לקנות את הדברים לבית .לא נותן לי לסחוב כבד מתחשב בנסיבות הבריאות. בעלי מוכן לקבל אותי .רק ברגע שהוא כועס עלה איסתיר . תקשיבו אני מקבלת תרופות לעצמי ומטפלת בעצמי .אבל עושה מאמצים ועדיין קשה לי בכל זאת . בדרך כלל הוא לא עוזר לי בעבודות הבית לא באוכל ולא בניקיון לא ניראה לו .למרות אחרי ויכוחים לעיתים רחוקות עוזר להכניס כלים למדיח. ולכן גם הילדים גדלו ככה .רגילים שאמא תגיש להם הכל ליד .ולא לוקחים לבד .אותי זה מכעיס מאוד מאוד . עם כל זה לגבי חיי זוגיות אני מנסה לרצות אותו וכל יום לשכב איתו .פעם כיף לי פעם לא טוב לי ולרוב אין לי חשק בכלל לקיים יחסים איתו .ואין אצלו עם בעלי לא שוכב איתי זה גורם לא לא לישון כל הלילה .לא מסוגל .האם קיים דבר כזה . לדעתי ניראה לי לא נורמלי מה לעשות לא תמיד יכולים. שוב כי תמיד ריציתי אותו מאוד וכל עוד שלא היפריע לי כל יום לשכב איתו .לא היפיריע לי .היום לא טוב לי ורק לפי החשק שלי . ומה בעלי אומר לי עם אני יחכה לך .אז חודש לא תתני לי .או אני יכול לחלום לקבל .למרות שבעלי לא מעדיף ללכת עם אחרות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ זוגי

דורית כהן
    11/03/2009

שלום לך, את מתארת חיים שלמים של ריצוי בעלך ומחיר יקר שאת משלמת, ורואים זאת בבריאות הגופנית והנפשית שלך. אני בטוחה שגם הוא אינו מאושר - עובה שהוא מלא תלונות. הביטי, אינני יכולה לייעץ לך עצה טובה דרך האינטרנט, זה מצב ללכת לייעוץ זוגי ולערוך שינויים בזוגיות, לפני שמרימים ידיים כי את לא רואה איך לשנות. יש מה לשנות, וחבל לא לתת לכך צ'אנס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו