הבנת שפת הגבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבנת שפת הגבר
    נעמה
    09/03/2009

ברשותכם 2 שאלות: א. האקס לשעבר פגש אותי ושאל "מה שלומי"? מאחר ויש לי מרירות כלפיו מכל מיני אכזבות ממנו, לא רציתי לספק לו אינפורמציה, אז רק חייכתי אליו ועניתי: "יהיה בסדר", האם לדעתך יכול להבין שאני מתחמקת מלענות לו, שאני לא דוברת אמת ובכך ירגיש שאני לא מספיק מרגישה קרובה או מרוחקת ממנו בשביל לספק לו אינפורמציה כינה והאמת שלא הרגשתי אז טוב? האם יכול להבין שאני בכוונה לא מפרטת לו בכדי לאכזב אותו??? . ב. מדוע לאחרונה כשפוגש אותי אינו קורא בשמי "אורה" אלא "יפיופה, מה שלומך"??? מה הוא בא להוכיח??? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבנת שפת הגבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעמיק ל"מה שלומך" מפי האקס

יהודית ברגמן
    09/03/2009

אורה יקרה,
    דומה שמבחינתך הדברים לא תוקשרו ונסגרו עד הסוף בפרידה, ואת עדיין מחפשת רמזים. האקס שלך שבסך הכל שאל בנימוס מה נשמע, וודאי לא ציפה לקבל בחזרה תשובה מפורטת ומורכבת. מה רע בכך שהוא מקרין חביבות לִשְמה במילות חיבה לזכר עבר משותף שחלקתם? לא צריך לערוך ספקולציות, לחפש כוונות, ולעשות ניתוח מעמיק לכל מילה שנאמרה בחביבות. תיהני מזה, תזרמי, ותמשיכי בחייך, בלי לבזבז אנרגייה ברקימת סיפור מסובך מכל דבר פשוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו