עזרה דחוף!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!!!!!!
    דנה
    09/03/2009

אני נשואה כ10 שנים אני בת 29 ובעלי בן 35 יש לנו 2 ילדים מקסימים ,שהתחתנו יחסי המין לא עינינו אותי בהתחלה היתי עושה עם בעלי כדי לספק אותו,בעלי תמיד יזם את היחסים ואני אף פעם לא זה תמיד הפריע לו וידעתי את זה ,אני בילדותי חוויתי התעללות מינית ולכן היה קשה לי להפתח כיום אני יותר נפתחתי אפילו אני יוזמת,אבל מלפני שנה וחצי אני מרגישה שבעלי בקושי דורש ויוזם הרוב אני יוזמת אני יודעת שהוא אוהב כי הוא שולח לי הודעת כול הזמןואומר לי וגם אני מרגישה,הוא טוען בגלל המצב הכלכלי ובגלל העבודה שהוא לא יודע בדיוק את מקומו ,אני רוצה לדעת האם בגלל מצב הכלכלי והעבודה הגבר יכול לאבד את החשק וגם שאנחנו עושים לפעמים אן זה מדהים ולפעמים הוא לא מצליח לגמור לא יודעת למה? אני נראת טוב מטופחת רזה ומפנקת תעזרו לי דחוף !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דנה

shir
    11/03/2009

החשש שלך מובן מאוד.. זה דבר מאוד שכיח, בלי קשר למשבר הכלכלי- יש לנו תקופות (גם של כמה חודשים טובים) בהן יש יותר או פחות חשק ואנו זקוקים שבן המין השני יפגין ויזום סקס. זה קודם כל.זה יכול לנסוע מכל מיני סיבות ולא תמיד אנחנו נהיה "מכונות סקס". לפעמים ניקח הפסקה מהתפקיד הזה. דבר שני - בהחלט (!), המשבר הכלכלי בהחלט יכול לפגוע בביטחון שלנו, בדימוי העצמי, יכול לגרום לתסכול מהמצב, לדיכאון, לכך שפתאום קשה לנו לפרנס את המשפחה ואת הילדים בעיקר, מכך שלא רצינו במצב כזה ואין הרבה מה לעשות כדי לשפר אותו אלא לחכות שיעבור זעם. זה חוסר אונים מוחלט ומאוד מובן. זאת תקופה שיכולה להשפיע לרעה על מצב הרוח שלנו ועל החשק שלנו לעשות דברים מהנים. אל תשכחי שבבתים בו הגבר הוא המפרנס העיקרי, וברוב המקרים זה המצב, הגבר מרגיש אחריות רבה יותר ועול כבד יותר על כתפיו באשר למצב הכלכלי של הבית. ואם חושש מעתידו הכלכלי - סביר להניח שהחשש יתבטא בתחומים אחרים שקשורים לחייו, כולל תקשורת וסקס. סה"כ אדם הוא מכלול ולא חלק-חלק. ולכן מרגישה חלקים אחרים כביכול שמתבטאים במיטה או בקושי שלו לגמור. הייתי מדברת לליבו בנחת וברוגע ותומכת בו, מנסה להפיג חששותיו ולעודד שנעבור גם את זה. סה"כ אתם נושאים לא מעט שנים ולבטח ידעתם משברים או תקופות פחות טובות. נסי לדבר לליבו, ואם את חשה שיש משהו אחר, אני בטוחה שתוכלי להעלות גם את זה. אבל המצב אותו את מתארת בהחלט אפשרי ושכיח. אל תמהרי להאשים עצמך במצב או להרגיש פחות רצויה.. (ואת זה את בהחלט מוזמנת להעלות בפניו, לא בתקיפות אלא בשיתוף ומתוך אהבה וכנות בקשר שלכם). בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    11/03/2009

תודה על התשובה, אני דברתי איתו והבנתי את המצב אני מעודדת אותו שיהיה בסדר אגב גם אני עובדת, והחלטתי לרדת מזה ולא ליזום כרגע כדי לא להלחיץ אותו אני מקווה שאני עושה נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו