היי רציתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי רציתי
    ליאור
    09/03/2009

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת שהחברה שלי לא אוהבת אותי יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי רציתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מניחה

shir
    10/03/2009

שזה דבר שלא צריך לשאול אלא להרגיש- אם היא מזלזלת בך, מסננת, לא רצינית איתך, אתה בעדיפות שונה מבעבר, היא לא מתלהבת להיות איתך, לא מחזירה אהבה כשאתה מצהיר על אהבתך.. וכו'.. תמיד טוב לשים את הדברים על השולחן ולשאול אותה, אולי יש לה סיבה לא להראות הדדיות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי shir

ליאור
    10/03/2009

שאנחנו נפגשים יש המון אהבה,כשאנחנו מדברים היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי יותר מכל,העניין שהיינו נפגשים הרבה ועכשיו אנחנו נפגשים בקושי פעם בשבועיים,היא התחילה לעבוד והיא טוענת שזאת הסיבה אבל אני לא יודע מה לחשוב ומהי האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

shir
    11/03/2009

תראה, אני לא יודעת כמה זמן אתם בקשר, בני כמה אתם ומה טיב הקשר. אלו דברים שהיו עוזרים לי לתת לך את דעתי בצורה יותר מדויקת. אבל אני חושבת שבמקרה כזה, בו יש הבדל משמעותי בתדירות הפגישות וברגשות שלך (כולל חששות)- פשוט תדבר איתה. שים את הדברים על השולחן מתוך כנות וצורך לשתף אותה ולא מתוך תוקפנות או כעס. אני בטוחה שאם היא רצינית, היא תשתף פעולה ולא תתחמק, ותיקח על עצמה לנסות לשפר את זה. ואם היא מתחמקת משיחה כזאת - כנראה שהחשש שלך מוצדק והיא אכן לא מרגישה אותו דבר, אחרת אין סיבה לזלזל. אני מאחלת לך שתישאר רק בקשרים שטוב לך ושאתה מרגיש מסופק מהם ולא תהיה לך הרגשה של "ברירת מחדל". בכל אופן, השיחה הזאת יכולה לפזר לך את הערפל ולתת לך סימן ותשובה לשאלה שלך. בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי shir שוב

ליאור
    11/03/2009

קודם כל תודה רבה,אני שאלתי אותה בכנות מה קורה היא אמרה שמבחינתה כלום לא השתנה,אני רק יכול לומר לך שהיא הרבה בממתינות ושאני שואל עם מי, היא אומרת שאני לא ישאל אותה זה לעניין? ושאני בממתינה זה מאוד בוער לה,אני חושש שאולי היא מחזיקה אותי על אש קטנה כדי לבדוק בנתיים עוד אופציות מה דעתך? אנחנו ביחד כבר שנתיים ויש לנו קשר מאוד עמוק אבל אני לא יודע עם היא לא הפכה לשחקנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור,

shir
    11/03/2009

אתה מצייר תמונה כזאת, בה אתה לא ממש מאמין לה, למרות הקשר העמוק. כנראה שבדרך משהו השתנה שכן האמון ביניכם הוא לא מלא. אם אתה מנסה לברר האם היא מדברת עם אחרים וחוקר אותה, או אם היא מביעה אקטים של קנאה (שמפריעה כבר), או אם אתה חושד שהיא שחקנית = המשוואה הזאת יוצרת בעיה של אמון בקשר. אתה צריך לשבת טוב עם עצמך ולברר אם אתה רוצה בה או לא. אם היא מכחישה את הדברים ואתה עדיין מרגיש שמשהו בה השתנה, שמשהו כבר לא אותו דבר, ייתכן שהיא השתנתה בינתיים בצורה כזאת שכבר לא כ"כ מתאימה לך. מה שבטוח, לי אין תשובות, אני רק יכולה לשקף לך איך זה נראה מהצד.

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו