מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות עם אנשים אובייקטיביםליטל10/03/2009
שלום. אני ליטל בת 24 מהמרכז. אני עם חבר שלי מזה שנתיים וחצי ואנחנו גרים יחד שנה. אני אוהבת אותו. כשאנחנו לבד בבית הכי כיף לנו בעולם. העניין הוא כזה: אנחנו לא מקיימים הרבה יחסי מין (פעם בשבועיים בערך). הדבר נובע בעיקר מלבידו נמוך שלו ומכך שהוא השמין, עסוק בלימודים ומודאג בקשר לכסף ועבודה. מדובר בבחור בן 26 חשוב לציין. מעבר לכך הוא מאוד מעוניין (וגם אני עד היום) שעוד שנה בערך נתחתן. העניין הוא שבגלל מצבו (ובגלל האופי שלו) הוא לא יוצא הרבה. אני בדיוק ההפך. אני לא יכולה להישאר בבית הרבה, אוהבת חברה ולצאת. הוא כועס עליי על- כך שבזמן האחרון אני יוצאת כמה פעמים בשבוע (חשוב לציין שמבחינתו לצאת זה גם סיבוב שופינג, שכידוע נשים ואני מטורפת על זה). הוא אומר כי אני צריכה לנקות יותר ולהיות בבית יותר. בשנה שגרנו יחד כמעט ולא יצאתי ולא קיימתי יחסי חברה, אך בזמן האחרון אני מרגישה שאני בתקופה שאני חייבת להתאוורר ולנצל את הגיל שלי. באחת מהשיחות שלנו על-כך הוא היה תוקפני ואמר שהוא לא רוצה להגיע למצב שבו הוא אומר לי לא לצאת. מעבר לזה כל פעם שאני יוצאת ההרגשה מגעילה. אני מרגישה שאני צריכה לחזור הביתה מהר כי הוא יושב ומחכה. מעבר לכל זה הבחור אינו מפרגן ואינו מחמיא כלל. אני יודעת שהוא אוהב אותי ונורא אכפת לו ממני אבל האם זה מספיק לקשר ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים גדולים מדי
דורית כהן11/03/2009ליטל היקרה, ממה שאת מתארת ישנם ביניכם הבדלים מאוד גדולים, בכמה תחומים - ליבידו, בילויים, אחזקת הבית, טמפרמנט. זה מציב קושי מעבר לרגיל בזוגיות וכאשר ישנו קושי כזה אתם תזדקקו להביא המון הבנה וקבלה לשונות שלכם, כלומר לקבל זה את זו לי ביקורת והאשמות, וזה תחום של תקשורת. אם את מרגישה "מגעילה" כל פעם שאת יוצאת בלעדיו לבילויים שלך וכו', יש משהו בתקשורת שלכם שאינו עובד ועליו צריך לעבוד. כמובן שגם אם תהיה המון קבלה, הסגנון שלך של יציאות ובילויים יפגיש אותך בטווח ארוך עם גברים בעלי ליבידו גבוה ותצטרכי להתמודד לאורך שנים בפיתוי הזה. חשבי היטב אם האתגר הזה מתאים לך. לדעתי, את עוד מאוד צעירה, ומנסיוני הטענות שלנו כלפי בן הזוג רק הולכות וגוברות עם השנים. אז חישבי היטב אם את חייבת להכניס עצמך מראש למערכת שיש בתוכה כל כך הרבה מכשולים. הרי נאמר- לא תשים מכשול בפני עיוור. והמבין -יבין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)