משבר בחיי הזוגיות עזרה דחוף!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בחיי הזוגיות עזרה דחוף!!!!!!!!
    אלמונית
    11/03/2009

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל אני נשואה רק חצי שנה וכבר רוצה להתגרש אני מרגישה שעשיתי טעות שהתחתנתי אני כבר לא אוהבת את בעלי ולא נהנית איתו בסקס בכלל כי הוא חזר בתשובה והכל כמעט אסור לנו לעשות דיי אני כבר בלי שמחת חיים אבל אין לי אומץ להתגרש מפחדת להישאר לבד. וגם הוא כבר בקושי מתייחס אליי אפילו המגע שלו לא נעים לי כבר מאוד משעמם אותי אני מרגישה שאני מחמיצה ומפספסת משהו בחיים שלי עדיין אין לנו ילדים ואני כבר אובדת עצות בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקחת ייעוץ אישי

דורית כהן
    12/03/2009

אלמונית יקרה, המצב אותו את מתארת הוא חמור, וברור שאי אפשר להמשיך כך ואת צריכה להיזהר לא להיכנס להריון. אני מציעה לך לקחת ייעוץ קצר מועד ולקבל הכוונה כי עוצמת רגשותייך לא מאפשרת לך לבחון את המצב בצורה שקולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעל חוזר בתשובה

עתליה
    15/03/2009

חביבתי, אינני יודעת מאין בעלך שואב את האיסורים הללו. לאנשים דתיים לא רק שמותר לשמח ולענג זה את זה במיטה. זו גם מצווה. פני ליועץ שהוא גם דתי, כמו ד"ר עמי שקד שהוא גם יועץ זוגי וגם מטפל מיני וגם חובש כיפה שחורה. הוא אדם שלו בעלך לא יכול לספר סיפורים על איסורי מיטה ע"פ ההלכה. הוא גם לא ימרח אותך, הוא יעיל ויכול לסייע לך גם אם תחליטי שזה לא בשבילך. אגב, אם תרצי וזה חשוב לך, פני אלי במייל ואחפש ואשלח לך שם של ספר שעושה ניסים במגזר הדתי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו