מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שקריםענת3111/03/2009
שלום, אני בת 31, הכרתי מישהו בן 32 לפני שלושה חודשים דרך אתר הכרויות. במהלך הקשר חשבתי להיפרד מספר פעמים אך הוא מאוד רצה שנמשיך והחלטתי לתת לזה צ'אנס עד שלפני שבוע באתי ואמרתי לו שעברתי את שלב הבאלגנים ואני רוצה לתת לזה צאנס אמיתי.יום לאחר שאמרתי לו את זה הוא אמר שהוא חייב להתוודות בפניי שהוא שיקר לי בנוגע למספר דברים כמו תואר עבודה ועוד מספר דברים שהיו אמורים להרשים אותי. הוא טען שנדלק עליי קשות וידע שאם לא ישקר לי אני לא ארצה לצאת איתו ולכן לקח את הסיכון. בעצם הסיכוי היחיד שהיה לו לטענתו. כשסיפר לי ביקשתי שיעזוב והוא לקח את זה די קשה ואחרי מספר ימים היה מגיע אליי ללא הודעה. אני קצת מבולבלת והדבר היחיד שמטריד אותי ושיהיה לי קשה איתו באמת זה עצם העובדה ששלושה חודשים הוא מרח אותי בסיפורים על מנת להרשים אותי, ואיך אוכל לבטוח בו בעתיד. אשמח לשמוע דעות. ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת צ'אנס
דורית כהן12/03/2009ענת היקרה, את מציבה דילמה קשה. אינני בטוחה שאני יכולה לענות לך על כך בצורה נחרצת.
כי הצורך שלו להרשים אותך מעיד על חוסר בטחון במי שהוא כעת. כלומר הוא לא חשב שמי שהוא - שווה היכרות ושווה אהבה. אבל אם את מצליחה לחשוף את הבן אדם מעבר לתחפושת ואוהבת את מה שהתגלה - אז אולי את תהיי עבורו התחלה של ריפוי עבור תחושת חוסר הערך שלו.
העובדה שהוא חשף את הדברים יחסית מוקדם - מעידה שבכל זאת יש בו יושר פנימי ואומץ. הכרתי פעם זוג נשוי שהיתה להם ילדה, ורק אחרי עשר שנים יחד היא גילתה שהוא שיקר לה שקרים בסדר גודל מזעזע - אודות מצבו הכספי, מקצועו, מקום עבודתו...
אולי שווה לתת צ'אנס ליחסים ולשים את עובדת השקרים בצד ולראות עד כמה את מוצאת בו אדם טוב ומתאים לך. אני חושבת שיש צורך לדסקס לעומק את מה שקרה - לא בכעס עכשו, אלא בסקרנות, במטרה להבין מה גרם לו לעשות זאת.
אני חושבת שבעידן האינטרנט הרבה אנשים משקרים ומציגים עצמם עם יותר קרדיטים, השאלה היא באיזה שלב מתוודים על כך, והאם מה שנותר הוא בעל ערך עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)