המשך הקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך הקשר
    נינה
    11/03/2009

היי אני בקשר , עם חבר שלי שישה חודשים אנחנו בני שלושים , אני אוהבת אותו אך לא יודעת עד כמה , הוא בן אדם מקסים , לב טוב , יפה תואר , טוב לי שאני איתו , אני מרגישה שאני נרדמת בקשר הזה .אנחנו לא רבים ולא מתווכחים , אין לו טענות על כלום , אני תמיד מציקה לו בכל מיני שטויות .. הוא אדיש , ואיטי בכל כיווני החיים , גם בעבודה , גם בחיים , לא שאפתן , לא מתאמץ להשיג את הדברים ,וגם נראה לי שהשאננות שלו גם בקשר ... חשבתי לקחת הפסקה מהקשר ולבחון את הרגשות שלי כלפיו , הוא רוצה חתונה ואני מפחדת למהר ולקחת את החלטה , מצד שני אני חושבת שהוא אדם טוב, ויהיה בעל טוב , אוהב , ואני בגיל שאני באמת חושבת להתמסד ופחדת לפספס את הבחור ... השאלה אם פסק זמן יוכל לעזור בלבחון את הרגשות שלי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות מאוהב

דורית כהן
    12/03/2009

היי נינה, אני מאמינה שבמצב כזה רצוי לקחת פסק זמן, כי מאוד יתכן שאת תראי שאת חשה הקלה וחופש, ולא מתגעגעת. אני מציעה לך לא להתפשר ולא להיכנס לנישואין ללא אהבה. אם מרחוק תרגישי שהוא חסר לך ואת מתגעגעת, זה אולי יגרום לך להעריך אחרת את יחסך אליו. האם בעבר הייתי מאוהבת ממש במישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הייתי מאוהבת

נינה
    12/03/2009

תודה לך על תגובתך המהירה , אני התאהבתי וניהלתי קשר עם גבר נשוי במשך חמש שנים , שנכנסתי לקשר הזה הייתי מאוד חסרת בטחון , לא הערכתי עצמי מספיק בעיות שהיו לי בילדות וגם מהמשפחה , אני טיפוס רגשי ואכפתי מאוד , ויש לי אוזן קשבת ולב רחב , אך הבעיה זה עלה לי ביוקר , לכן נגררתי בקלות לקשר עם גבר נשוי , שלמזלי הוא אדם מדהים , יחס מאוד חם , סבלני מאוד ,אכפתי , מחזר .. אך הגעתי למסקנה אחרי השנים שזהו לא ממשיכה הלאה ולפני כשנה ניתקתי את הקשר סופית לאחר סבל רב ועזרה של יועצת .. אמנם הבחור שאני איתו חסר בו הקטע של היוזמה והחיזור , מרגישה טוב שאני איתו , אבל חסר לי משהו בקשר , עד היום משכתי את הקשר כי , פחדתי בגלל העבר שלי עם הקשר האסור , לא רציתי לעשות את ההשוואה ביניהם , מאחר שזה שונה מאוד .. חבר שלי לא רואה את הדברים איך שאני רואה אותם , גם שאני מתלוננת שהוא לא מתקשר ושואל , בעצם אני זועקת ליחס חם יותר , לחיזור לריגוש , ההרגשה שלי שהוא אדיש לדברים האלו , או ביישן או לא יודעת מה , כל הזמן פחדתי שאני זו הלא בסדר , הלא סבלנית או יש לי ציפיות גבוהות מדיי , וגם הפחד שלא אמצא בן זוג אחר . גם בעבר שלי לא ממש היה לי הרבה מחזרים , או שהיו מחזרים אחריי גברים נשואים , או הגברים שאהבו ורצו אותי כ"כ הם תמיד היו הטיפוסים היותר חלשים ממני האם אני מושכת טיפוסים כאלו ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו