דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    קרן
    06/08/2007

אני בתחילת שנות השלושים שלי. רווקה. עברו עד היום הרבה מים בנהר הדייטים שלי, כולל קשרים ארוכים יותר ופחות , בעייתיים יותר ופחות. כמו כן, קשר ארוך אחד בעייתי במיוחד שנגמר אחרי המון עליות ומורדות והיה מהול ברגש חזק (אני כבר לא אומרת אהבה כי אני כבר לא בטוחה שאני מבינה את פרוש המילה).
    בכל אופן, כיום הכרתי בחור (בגיל דומה לשלי) שהחלטתי לתת לזה צ'אנס ולא לפסול למרות נתון של מראה חיצוני שבדרך כלל מעיב על המשיכה שלי לבן אדם ופחות "הטעם שלי". אחרי הפגישה הראשונה היססתי אם להמשיך לנסות (קורה לא מעט בבליינדייט) ובסוף החלטתי להמשיך לצאת איתו ולבדוק.
    במשך מספר פגישות נוכחתי לגלות שהבחור- בוגר, תומך, קשוב, מעניק, גמיש, לא עצלן, רומנטי וכו' (התמונה הובנה..), אה, וכמובן גם מעוניין. עונה כמעט על כל "דרישותיי" ומשאלותיי מבן זוג, ואני מאמינה שגם של הרבה בחורות אחרות.. אבל..
    כן תמיד יש אבל (או שלא תמיד ? לא ברור לי) , זה לא עונה לי לפחות בנתיים, על שאיפותיי בזוגיות. אחרי כמעט חודש אני לא מרגישה שאני נקשרת, מתאהבת או אפילו מתלהבת וזה פוגם מבחינתי גם בנושא המשיכה, שמלכתחילה כאמור היה בסימן שאלה.
    כיף לי , טוב לי , מעניין לי איתו. וזהו. שום רגש שנראה באופק, שום פרפר קטן בבטן, או רצון הולך וגובר לראות אותו/ להיות איתו.
    הלוואי וזה יבוא לי, כי יש כאן משהו עם פוטנציאל טוב.
    ואם עד כה זה לא קרה, האם יש סיכוי? אני לא רוצה למשוך אותו.
    והרי אין קשר רציני בלי משיכה ואהבה, לפחות לא אצלי.
    מה עושים?
    בתודה,
    המתלבטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להישאר בקשר מתוך פשרה

דורית כהן
    06/08/2007

מתלבטת יקרה,
    עברי הלאה...
    אל תוותרי על ההתאהבות ועל המשיכה הגופנית כי שני הגורמים האלו ירימו את הראש שלהם תוך זמן קצר אם תמשיכי את הזוגיות. זה גם לא פיר כלפיו. לשניכם מגיע להיות בזוגיות מלאת אהבה.
    אל תתפשרי בגלל שאת "וותיקה" בנהר הדייטים. אהבי את עצמך, עשי דברים שאת נהנית לעשותם, והקשר הנכון יגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו