מודאגת כי ארוסי נידלק על מישהו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מודאגת כי ארוסי נידלק על מישהו
    בת 25
    14/03/2009

שלום אני חדשה פה, רציתי רק ייעוץ קטן, לא מזמן עשינו סדר בדירה, (אני וארוסי גרים ביחד 3 שנים) ומצאתי כי באחת המבחרות מהקורסים שלי היה רשום שם של חבר שלו איזה 8 פעם בעברית רוסית ואנגלית...בד"כ אנשים מאוהבים רושמים שם של מי שאוהבים לא?????? האם עליי לחשוד במשהו? או שזה לאו דווקא מעיד על התאהבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובה היא לא מוחלט!

shir
    15/03/2009

זה רק אומר שרשום שם של חבר שלו איזה 8 פעם בעברית רוסית ואנגלית... זה מה שזה אומר. בא לך לדעת מה הפשר? ספרי לו שמקרה בפריקת הארזים מצאת את זה. זה לא מעיד על שום דבר פרט אולי לזה שהחבר היה משועמם, תפס את המחברת של ארוסך והתלהב מהשם שלו. לדעתי המחברת מסמלת לך משהו גדול יותר- חשבי עם עצמך האם את בטוחה בנטיותיו (וזה כולל את השאלה האם לדעתך נמשך אלייך בפרט), סומכת עליו ומאמינה בקשר. מדאיג אותי שאתם עומדים להתחתן ואחרי 3 שנים את לא ממש נשמעת בטוחה לגביו. דברי איתו, לפני החתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו