דחוף בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    סיגל
    15/03/2009

שלום ! אני ממש בבעיה! אני נשואה שנה וחצי - אני בחורה מאוד חרמנית שאוהבת מאוד סקס בעלי לא אותו דבר - הוא לא אוהב להתנשק איתי ( נשיקה צרפתית) אני רואה את זה הוא כמעט לא מנשק אותי נשיקות ארוכות- ץ יחסי מין שלנו רק פעמיים בשבוע לעומת שאנחנו רק בני 26 .וגם הוא לא אוהב להחליף תמוחה. כשאני אומרת לו שאני רוצה אחרת הוא לא רוצה לנסות אפילו אני מאוד פתוחה ואוהבת סקס אבל הוא לא רוצה הרבה דברים- הוא לא מבקש ממני מין אוראלי - כאילו הכל אפור אניחנו שוכבים רק במיטה כשהולכים לישון כי ככה לפי ההסדר כאילו ולא לפי החשקץ הוא בעל מאוד טוב אוהב אותי דואג לי אבל משהו לא מובן לי למה זה קורה האם זה נורמלי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתי ההבדל הזה?

דורית כהן
    17/03/2009

סיגל היקרה, אכן יש כאן בעייה. יש לי שאלה: האם תמיד זה היה כך ביניכם? כלומר שאת יותר יוזמת ורוצה ומעוניינת בשינויים ובתנוחות ובגיוון והוא לא? ועניין הנשיקות הצרפתיות - היה כך מן ההתחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו