מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה תעזרו לי אנכנו בני עשרים בערךמיואשש20/03/2009
שלום לכולם בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש אני פונה אליכם למי שמבין כי פעם שעברה עזרתם לי מאוד לפני 4 חודשים כתבתי פה שאני לא יודע מה לעשות כי חברה שלי לא משתפת אותי ובוקשי מדברת איתי ועזרתם לי ופתרנו את זה אבל עכשיו יש בעיה אחרת אני וחברה שלי כבר 4 חודשים ביחד ולפני בערך 2 שבועות התחיל לרדת לי ממנה אני לא רוצה לעזוב אותה או להפרד או לכחת הפסקה אני לא רוצה כי אני מעריך אותה היא עושה בשבילי הרבה והיא טובה מאודד חמודה והכול ואני כועס על עצמי שהבתחיל לרדת לי ממנה ובאמת אני כועס על עצמי כי גלתי כמה אני בנאדם לא פייר וכמה אני מגעילל אני לא יודע מה עושים כבר שהיא יוצאת בערב לא אכת לי וכול מיני דברים כאלה שהיו מפריעים לי כבר לא כי יורד לי ממנה וכול פעם עוד יותר ואני לא יודע מה עושים בבקשה תעזרוו כי אני לא רוצה להפרד ממנה אני רוצה לפתור את זה אולי יש עוד סיכויי בבקשה תעזרו לי ותודה רבה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעת לסיים יפה
דורית כהן23/03/2009שלום לך מיואש, ממה שאתה מתאר - נראה לי שהאהבה נגמרה, ורק קשה לך לסיים את היחסים. מכיוון שאתם כל כך צעירים, לא צריכה להיות בעייה גדולה בכך שהיחסים שלכם לא נמשכים לעד, ומאוד חשוב לחוות עוד בני זוג, ודאי וודאי כאשר אינך מרגיש כבר אהבה כלפיה. מצא פשוט את הדרך הכי יפה לסיים את הקשר, ונכון, זה יהיה קצת מכאיב, במיוחד לצד שלא מעוניין לסיים, אבל, זה חלק מן החיים. ואם תסיים את הקשר בצורה יפה, היכולת לסיים מערכות יחסים כאשר זה לא מתאים להמשיך - תלווה אותך בהמשך החיים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)