מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהדורין22/03/2009
שלום אני בחורה בת 30 ויש לי חבר בן 28 אנחנו כמעט חודש ביחד, ואנחנו חולים אחד על השני, כל הזדמנות שיש לו הוא תמיד מנשק ומחבק, מחזר ומפרגן, הבעיה שלי היא שהוא תמיד שאנחנו עושים סקס הוא רוצה מאחורה (לא דרך פי הטבעת) אבל הוא מתמקד אך ורק בעצמו בלי צורך הרצונות שלי וצרכים שלי, ולא תמיד הוא מצליח לגמור, כשהוא מנסה לחדור אלי בתנוחה הרגילה אז הזיקפה שלו יורדת ואני לא יודעת איך להסביר את זה, והוא מתבאס ומתבייש אני מתביישת להגיד לו שיש לי גם צרכים אבל שאני רואה אותו ככה מבואס ושלא הצליח לגמור אני לא רוצה להוסיף לו עוד... מה יכולה להיות הסיבה שלו... ואיך אפשר לטפל בזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע
דורית כהן23/03/2009מן התיאור שלך מתקבל הרושם שלחבר שלך יש מעצורים בתחום המיני ויתכן שהם תוצאה של בעיות בהן הוא נתקל בעבר עם בנות זוג אחרות. כנראה הוא נלחץ ונכנס לרמה מסויימת של חרדת ביצוע ומחפש את התנוחה שהכי פחות מעלה בו חרדה מנסיונו בעבר. כלומר החשש שלו שיפסיק לעמוד לו מכתיב את ההתנהגויות שלו. את יכולה לשאול אותו מה את יכולה לעשות בעניין. אם הוא היה יודע שאת למשל יכולה לעזור לו בזיקפה - לפעמים מין אורלי מייצר זיקפה מיידית. אם הוא לא יהיה טרוד בשאלה האם ועד כמה תהיה לו זיקפה - הדברים יכולים להסתדר. בנוסף חשוב שתלמדי אותו איזה עוד דברים את אוהבת לעשות חוץ מחדירה - כדי להגדיל את הרפרטואר שלכם ואת ההרגשה שלו שהוא יכול לענג אותך גם ללא הזיקפה "הקריטית".
לדעתי, כדאי לשוחח על הרצונות שלך איתו באווירה מאוד לא לוחצת, לשאול אותו מה הוא מרגיש, והכל ללא ביקורת ולחץ. אם זה לא הולך - רצוי לגשת לייעוץ סקסולוגי שמאוד יכול לעזור לפתור את הבעיות שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)