זקוקה לייעוץ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ..
    יעלי
    22/03/2009

שלום, בת 28, בן זוגי בן 36. אנחנו בזוגיות 3+ שנים, כאשר נפרדנו במהלך התקופה פעמיים (ל3 חודשים וחצי שנה). לפני כחודשיים, אמר לי כי אני האהבה הכי גדולה שלו וכי הוא רוצה להתחתן איתי. חזרתי אליו. לגבי הקשר, אין לי אמון בבן הזוג שלי. אין לי מושג מהיכן זה נובע, אני יודעת שהוא לא בגד אך עדיין אין לי אמון בו. העניין יצר קנאה מהצד שלי, אלימות מילולית מהצד שלו ולבסוף פרידה כל פעם. חשוב לי לציין כי היו לי מספר מערכות יחסים ובכולן הרגשתי ביטחון, אמון ושקט נפשי. כפי שציינתי, לפני כחודשיים, הציע לי לחזור ולהתחתן. הסכמתי לחזור אך הדגשתי בפניו כי אני מבולבלת. הוא לחץ עלי לעבור לגור איתו עד כדי כך שחתמתי על חוזה שכירות איתו, הוא לוחץ עלי לפגוש שוב את המשפחה שלו למרות שאני לא מסוגלת. כל הזמן מדבר איתי על חתונה וילדים ואני כ"כ עצובה בתוכי כי אין לי מושג מה עוצר אותי. למה דווקא עליו אני לא סומכת. בכל אופן,החלטתי לבחון אותו. לפני מספר ימים שלחתי לו מייל מבחורה שכביכול ראתה אותו לפני מספר חודשים בג'יידייט והיא "מאוד מעוניינת לשלוח תמונה ואף להיפגש לקפה או משהו". הוא שמר את המייל ואף החזיר לה תשובה כי ישמח לקבל תמונה וטלפון. ככה אמור להתנהג גבר שנמצא בזוגיות מאוד רצינית וכ"כ רוצה להתחתן איתי? תודה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובה היא חד משמעית- לא!

שירית
    22/03/2009

יש לך סיבות טובות מאוד לא לסמוך ולא לבטוח בבבן זוגך. אני מציעה לך לבטוח בעצמך ובתחושותייך לגביו ולצאת משם לפני שיהיה מאוחר מידי... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלי

עדי
    23/03/2009

היי יעלי, תחשבי אם מתאים לך להיתקל בסרטים כאלו שתהיי בחודש תשיעי... לא מכירה אותך, אבל הערכה עצמית זה דבר חשוב. בהצלחה, ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו