מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכתבות וירטואלית=בגידה?א.24/03/2009
היי דורית, בעלי הצטרף לפייסבוק ועדכן אותי בזה,
חמדתי לצון ופניתי אליו בזהות שאולה/בדוייה. מהר מאוד עברנו לשיחות 'מעמיקות' יותר "סייבר" כאשר הוא בוודאות מבקש לממש את הפנטזיות ולא להשאירן בגבולות הוירטואליות,
ייתרה מכך הוא התוודע התרברב בפני הוירטואלית על סקס מחוץ לנישואים שחווה בעבר ואיך הצליח להפריך את החשדות של אשתו שלי. העובדות שציין פשוט הזכירו לי את המקרה לאשורו..
באחת ההתכתבויות שיתף את הוירטואלית שהוא איננו נמשך לגופי..
.השיחות היום עומדות בשלב של כמעט על סף מפגש למימוש הפנטזיה כביכול.
שאלתי ובקשתי היא: מכיוון שאין בכוונתי להתגרש חשוב לציין שאני באמצע שנות ה-40 לחיינו והורים ל-3 ילדים נהדרים בשנות העשרה, לא אעשה דבר שעלול חלילה לפגוע בילדיי. איך היית מייעצת לי לפעול? מה לעשות עם המידע הזה? את ההתכתבות אני שומרת.. האם לחשוף זהותי? החשש כמובן אם זו לא אני ,בפעם האחרת כמובן תהיה אחרת לו כגורם לפתיון
היו פעמים שהעליתי את נושא השיגרה והמונוטוניות שחשתי בחיי בפניו על מנת למצא לזה פתרון משותף, הוא ידע לאמר לי שלו לא חסר דבר והוא לא מבין על מה אני מדברת..
עוד דבר חשוב, יחסי הזוגיות שלנו הם נהדרים כעת אני יודעת שעל פניו הם כך, 'פתיחות' קיימת , סקס זמין ובמינון גבוהה, כך שלא חסר לו בבית.
אשמח לתגובתך ולעצתך..
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי של פרטיות
דורית כהן24/03/2009א. שלום! מכיוון שאת מספרת על חיי נישואין נהדרים, לרבות תחום הסקס, לא הייתי ממהרת לעשות עם המידע הזה משהו. לפעמים אדם זקוק ל"אי של פרטיות" שיהיה נסתר מבן הזוג שלו, ובו ירגיש חופשי לממש פנטזיות שאינו מעז לממש עם בת זוגו, או לפחות לחוש את הריגוש המתלווה לאפשרות לממש פנטזיות כי לא בטוח שכאשר זה מגיע לאפשרות של מימוש - הוא אכן פועל ובוגד ממש. יתכן שהוא רק מתקרב אל הסף וזה מה שמרגש אותו אבל אינו עובר את הגבול. יחד עם זאת יתכן שהוא כן עובר את הגבול ובוגד בפועל, וסטטיסטית אי אפשר להתעלם מן הנתון הזה שמאוד רווח אצל גברים בגילאים שלכם. את צריכה להחליט האם את מסוגלת לחיות בשלום עם הידיעה שהוא בוגד בך ויש לו סטוצים או פרשיות עם נשים אחרות לצד הנישואים הטובים שלכם. אם את יכולה להכיל זאת - אולי לא כדאי "לטלטל את הסירה". יחד עם זאת אם את תהפכי לחשדנית וחוקרת - זה עלול לפגוע בשניכם ולהתפוצץ מתישהו.
אפשרות אחרת היא לבחון יחד איתו הרחבה של החוויות הזוגיות שלכם בתחום המיני כמו סדנת טנטרה שמאפשרת ריגושים והיכרויות עם זוגות אחרים בצורה פתוחה, ולהתנסות קצת ברמה מסויימת של קנאה, שאולי כדאי קצת לעבוד עליה, לרווח אותה.
אפשרות נוספת - אם תרגישי שהמידע הזה אוכל אותך ומאוד מפריע לך - לפנות יחד איתו לייעוץ, כדי לפתוח את הקלפים בסביבה מוגנת יחסית.
הצעה נוספת - לקרוא בעיון את הספר הנהדר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)