מתלבט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבט
    איציק
    24/03/2009

שלום שמי איציק אני בן 28 לפני שנתיים הייתי עם מישהי ונפרדנו אבל שמרנו על קשר טלפוני של פעם בשבוע במשך שנתיים בלי להיפגש אף פעם לפני יומיים היא שאלה אותי אם יש לי מישהי אמרתי שלא " וזו אמת " אז שאלתי אם לה יש מישהו היא אמרה שלא אבל היא יוצאת עם מישהו אבל עדין אין כלום ומאוד בא לה לפגוש אותי והתעקשה על זה כיום היא בת 23 ..... את האמת מאוד בא לי להחזיר את הקשר הרומנטי מה עושים ...סיכמנו להיפגש ביום ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבדוק האם היא עדיין מרגשת אותך?

דורית כהן
    26/03/2009

איציק יקר, אני מציעה שתהיה כמה שיותר טבעי ולא מתוכנן, ותזרום עם מה שקורה. אנשים משתנים ומתפתחים עם השנים. חלפו שנתיים. תתעניין בה, תראה מה עבר עליה, איך היא צמחה והתפתחה, ושתף אותה מה עבר גם עלי. כל אחד מכם ירגיש כבר באינטואיציה שלו עד כמה נעים ו/או מרגש לכם להיפגש ולהיות יחד. בהחלט קורה שאנשים נפרדים וחוזרים להיות יחד כי הם מרגישים חיבור חזק. מצד שני אני מוכרחה לומר שלא התרשמתי ממילותיך שהיית מאוד מאוהב בבחורה, אבל יתכן שכן היית מאוהב ורק לא הדגשת זאת במכתבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו