מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- for Shirאליס24/03/2009
היי שיר, שוב מודה על העצה ושיתוף פעולה. הרבה ממה שאת אומרת עבר לי בראש, ויחדעם זאת שנתיים + לאנו גרי כמשפחה מוצלחת - זה לא נותן אפשרות לקום וללכת, הרי אני מרצוני הלכתי והסכמתי לבניית הקשר הזה, וגם הצלחנו בגדול אפשר לומר, כפי שאמרתי לא תמיד היה קל ולא הכל היה ורוד וגם לא ציפיתי לקל ולורוד, אני די עומדת עם הרגליים על הקרקע. אני לא ניסיתי וגם לא אנסה לשנות אותו אפילו לקצת, זה מובן לי וגם מקובל עלי. מצד שנני אני כל כך מבולבלת ומופתעת, במיוחד עכשיו (לא יודעת מדוע דווקא עכשיו) מתבובתו, עקב המצב בחוץ מצבינו גם ירד, הוא מאוד לחוץ ועצבני, ואני מאוד תומכת בו, לא מתעצבנת, דואגת פי עשר מהרגיל, רק כדי להקל עליו את הלחצים. הוא מבין את זה, ואפילו מעריך (כך נראה לי או שכך אני רוצה לראות את זה) ושוב, כפי שאמרתי, שאלתי את עמצי איך בן אדם שאוהב יכול לומר דברים כאלו. אני רציתי את המשפחה הזו, וגם הוא רצה, לכן עברנו יחד די הרבה והכרנו אחד את השני, מובן לי שגם במשפחות הכי טובות יש אי הבנות ונעלבים, אני בסופו של דבר אוהבת אותו ומאמינה שהוא גם אומר אמת, שאוהב. עצוב לי, מרגישה עבודה, פשוט עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אליס
shir.24/03/2009הי אליס,
תראי, נראה שאת החלטת לקבל אותו עם הכל. מצד שני מופתעת מאוד ומאוכזבת. אז כן, במצבים ובתקופות לחץ וכשיש ריבים הרבה צדדים יוצאים, ביניהם כאלה שגם לא תמיד נעימים. אז אם זה בסדר בשבילך להכיל את זה, זאת החלטה שלך ואני מקווה ששם זה ייגמר. בכל אופן זה נתון בידייך איך יתייחסו אלייך- רק את מחליטה מה את מקבלת ומה לא.. ולפעמים יש צורך לשים את הגבול כדי שהוא לא ילך ויטשטש..
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

