בעיה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    לימור
    25/03/2009

אני יוצאת עם בחור מקסים כשנה ,אנחנו רוצים להתחתן ,אך יש לי בעיה קטנה גדולה -אני חוששת שאין בנינו התאמה מינית ,אני רוצה סקס מינימום 3 פעמים בשבוע ואילו בן זוגי מעדיף פחות, כל הזמן אני צריכה ליזום ולהדליק אותו, הוא גם גומר מהר, מה אני יכולה לעשות כדי להיות מסופקת ומרוצה מהזוגיות ,אני רוצה לציין שזה ממש מפריע לי בסדר היום...
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדקי אם הוא מוכן לטפל בבעייה

דורית כהן
    26/03/2009

לימור היקרה, בעייה מסוג זה כמו שכתבת - קטנה גדולה - הופכת להיות יותר ויותר גדולה עם הזמן, כאשר נכנסים לשיגרה וההתאהבות נגמרת, ואז כל מיני דברים שלא נתנו להם להפריע קודם - מרימים את הראש, ועל אחת כמה וכמה - דברים שכבר ראינו שמפריעים לנו בתחילת הקשר. חישבי היטב אם זה נכון עבורך להיכנס לנישואין איתו, כל עוד העניין לא מתברר עד הסוף.
    הביאי בחשבון שיש אפשרות שההימנעות שלו מיחסי מין היא בגלל שהוא גומר מהר ומרגיש לא נוח עם כך ומעדיף להימנע מן המצב הזה, או להמעיט להיתקל במצב הזה.
    אם הוא מוכן לטפל בגמירה המהירה - ויש טכניקות שניתן מאוד לשפר וממש לשלוט בכך - האם הוא מוכן ללכת לייעוץ סקסולוגי בעניין זה, כי זו תופעה שממש עלולה לגרום לו לא לרצות יחסי מין כדי לא להיתקל בכושר הירוד שלו ולהתעמת עם כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו