מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזוגיותלימור25/03/2009
אני יוצאת עם בחור מקסים כשנה ,אנחנו רוצים להתחתן ,אך יש לי בעיה קטנה גדולה -אני חוששת שאין בנינו התאמה מינית ,אני רוצה סקס מינימום 3 פעמים בשבוע ואילו בן זוגי מעדיף פחות, כל הזמן אני צריכה ליזום ולהדליק אותו, הוא גם גומר מהר, מה אני יכולה לעשות כדי להיות מסופקת ומרוצה מהזוגיות ,אני רוצה לציין שזה ממש מפריע לי בסדר היום...
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקי אם הוא מוכן לטפל בבעייה
דורית כהן26/03/2009לימור היקרה, בעייה מסוג זה כמו שכתבת - קטנה גדולה - הופכת להיות יותר ויותר גדולה עם הזמן, כאשר נכנסים לשיגרה וההתאהבות נגמרת, ואז כל מיני דברים שלא נתנו להם להפריע קודם - מרימים את הראש, ועל אחת כמה וכמה - דברים שכבר ראינו שמפריעים לנו בתחילת הקשר. חישבי היטב אם זה נכון עבורך להיכנס לנישואין איתו, כל עוד העניין לא מתברר עד הסוף.
הביאי בחשבון שיש אפשרות שההימנעות שלו מיחסי מין היא בגלל שהוא גומר מהר ומרגיש לא נוח עם כך ומעדיף להימנע מן המצב הזה, או להמעיט להיתקל במצב הזה.
אם הוא מוכן לטפל בגמירה המהירה - ויש טכניקות שניתן מאוד לשפר וממש לשלוט בכך - האם הוא מוכן ללכת לייעוץ סקסולוגי בעניין זה, כי זו תופעה שממש עלולה לגרום לו לא לרצות יחסי מין כדי לא להיתקל בכושר הירוד שלו ולהתעמת עם כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)