מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקס עם האקסורד08/08/2007
שלום!
אני בת 24, נפרדתי מחבר רציני של 3 שנים לפני כמה חודשים ומאז אנחנו בקשר טוב מאוד, נפגשים הרבה ושוכבים מדי פעם. במקביל, כל אחד מאיתנו יוצא עם אחרים ככה שאני לא מרגישה שאני נתקעת עליו אבל חברות שלי אומרות לי שאני עושה טעות ועובדת על עצמי ובעצם אני חוסמת אופציות להכיר בחורים רציניים שיכול לצאת מהם קשר טוב כי אני נעולה עליו בראש אפילו שאני אומרת שזה לא נכון.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות פנוייה גופנית ורגשית
דורית כהן11/08/2007לדעתי, אם חשוב לך להתפנות רגשית לקשר חדש, חלק מן העניין הוא לפתח צורך ורעב לקשר כוללני.
אם את באה על סיפוקך בתחום המיני בעזרת הקשר עם האקס, סביר שחברותייך צודקות בכך שהן מייעצות לך להפסיק את יחסי המין איתו. יש משהו נוח ומוכר בהמשך היחסים איתו, אבל זה יקשה עליך להתחבר רגשית ופיזית לבן זוג חדש, לעניות דעתי.
כי כאשר יש לך מין נינוח וזמין, כל ההתרגשות בהתאהבות החדשה מתקלקלת. חלק מתהליך ההתאהבות הוא גם המשיכה הגופנית, וזו מתעצמת כאשר את לבד, ללא בן זוג. את מקלקת לעצמך את החווייה החדשה, כאשר את משמרת יחסי המין איתו, עם כל הכיף שיכול להיות בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברות שלך צודקות...
ל13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן צודקות ! תתינתקי ממנו !
שירלי13/08/2007פשוט גם אני הייתי בסירה שלך. גם אצלי ככה זה היה ועד שממש לא ניפרדתי ממנו לא היכרתי באופן רציני אחרים. פשוט אחרי 3 שנים שהייתם ביחד, את רגילה אליו ובגלל ההרגל את חוזרת אליו ואת בקשר איתו.
הן צודקות כי כשאת איתו באופן בלתי מודע את משווה את כל הבחורים שאת יוצאת איתם אליו ומאחר ואליו את רגילה תמיד אחרים יראו לך פחות ממנו (גם אם בהתחלה הם יראו יותר טובים) ופשוט בגלל הנוחות את תחזרי אליו.
אז אם החלטת שהוא ממש לא זה כדאי לכם להיפרד. כי ברור שמישהו מכם ירצה כן את החזרה. אם את נפרדת ממנו אז הוא זה שמעוניין בחזרה (גם אם הוא לא מודה).
חוץ מזה, כשאתם בניפרד היחסים ביניכם יותר וורודים. לא שמת לב ? פשוט הצד הנעזב יעשה הכל כדי שתחזרו. גם אצלי זה היה ככה. אני זאת שניפרדתי והוא שרצה שמאוד נחזור הפך מבחור קר ואדיש לבחור חם ואוהב. הרגשתי שזה בגלל שאני לא איתו ולכן אחרי שחזרנו והוא חזר לסורו. עזבתי אותו וניתקתי ממנו את הקשר באופן סופי. זה מה שעזר לי בסופו של דבר להכיר אחרים באופן יותר רציני וגם את בעלי.
היום, אחרי 17 שנה. אני כ"כ שמחה מהצעד שעשיתי. אני בכלל לא מתגעגעת אליו ובעלי יותר מתאים לי ממנו בהרבה. רק מצטערת שכבר מהתחלה לא התנתקתי ממנו כשהבנתי שהוא לא מתאים לי.
זה המסר שאני יכולה להעביר לך.
בכל אופן, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)