לא יודעת מה לעשות? מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות? מבולבלת
    לילכי
    28/03/2009

שלום
    אני ובעלי 9 שנים ביחד מתוחם נשואים 4 שנים עם ילד מקסים .
    נמאס לי מהמצב שבינינו שלא משתנה וגם עם משתנה זה ליום יומיים ושוב חוזר חלילה :
    בעלי אוהב ניקיון ועם אני לא עושה כלים או שותפת אז ישר הוא מתחיל להסיק לי רק אני עושה הכל בבית את לו עושה כלום איזה אמא את איזו אישה רעה וכו'.
    האמת שאני כבר במצב שאני לא עושה כי נמאס לי הוא כל הזמן פוגע בי והוא לא יכול לחכות שאני יעשה כי הוא לא מסוגל לראות כלים או לכלוך.
    דבר שני זה הכסף הוא יותר מידי שולט בי בזה מביא כסף כהוא מחליט אין לי כרטיס אשראי כלום.
    דבר שלישי זה ההורים שלי שהוא לו מדבר איתם וזה מאוד כואב לי וזה גורם לי ולבעלי מריבות רבות .
    אני מוצאת את עצמי בוכה המון וזה לא מגיע לי וגם לא לבן המקסים שלי אני אישה שעושה מנקה מבשלת הכל אבל לא אוהבת שפוגעים בי ואומרים מה לעשות.
    בעלי לא רוצה ללכת ליעוץ זוגי הוא לא מוכן לעשות כלום
    לצערי אני חושבת על גירושין ולא יודעת למי פונים ומה עושים?
    ואולי יש דרך לשכנע אותו ולגרום לו ללכת ליעוץ זוגי כי אני לא הצלחתי וכואב לי חשבתי שאני יותר חשובה לו כנראה שלא .
    אשמח עם תעזרו לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבים ייעוץ

דורית כהן
    28/03/2009

לילכי היקרה, סיפרת על סדרת בעיות שמקיפה מספר תחומים - תקשורת ביניכם ויחס שלו כלפייך, כלפי ההורים שלך וחוסר עצמאות בנושא הכסף. אני מנחשת שיש עוד בעיות שלא סיפרת עליהן כמו סקס, אני צודקת? כל הדברים שאת מתארת ניתן בדרך כלל לעזור רק בייעוץ זוגי בנוכחות שניכם כמובן.
    עלייך להיות כאן מאוד אסרטיבית וברורה - הרי אם לא יקרה שינוי את עלולה למצוא עצמך בעוד כמה שנים באותו מצב רק יותר מבוגרת ויותר מדוכאת. קחי עצמך עכשו בידיים והציבי לו אולטימטום - או שהוא מצטרף אליך לייעוץ או שאת מתחילה בהליכי גירושין - מה הוא מעדיף. עשי זאת לאחר שתתייעצי עם הורייך ועם חברה טובה או מישהו שאת סומכת עליו, כדי שיהיה לך עם מי להתייעץ. כאשר את מדברת איתו עשי זאת בטון מאוד החלטי אבל ללא צעקות או היסטריה, כדי שהוא ייקח אותך ברצינות ולא יראה בכך רגשנות שתחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו