צריכה עצה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • צריכה עצה דחופה
    אמא מודאגת
    29/03/2009

    אני ובעלי נשואים כ-25 שנים הוא בעל טוב ואבא טוב לילדים, יש לי ילדה נכה שזקוקה להמון עזרה ולהמון טיפול ים רפואיים והנטל רובו נופל עליי כי החלטנו שאני התפנה לטיפול בילדה והוא ידאג לפרנסה, הבעיה היא שבעלי לא רגיש לצורך שלנו ביום שבת לצאת להתאוורר מן הבית והוא מסוגל לצאת עם חברים ולחזור בצהריים המאוחרות וזה נראה לו בסדר, אם אני כועסת ומדברת איתו על כך שהוא צריך גם להתחשב בנו שקשה לנו להיות בבית ומשעמם לנו ואנחנו גם זקוקים לחברתו (קשה לי פיזית לצאת עם הילדה לבד) הוא כועס על כך שלדעתו הוא לא יכול לחיות כך יותר שאני מגבילה אותו והוא צריך לחזור הביתה מתי שמתחשק לו. הוא מאיים כבר בגירושין. חבל לי מאד לסיים נישואין של 25 שנים וכן שהוא חוץ מהבעיה הזאת אבא טוב ובעל טוב אך קשה לי גם להישאר בבית ולחכות לו שיחזור הביתה (הוא הולך למשפחה או לחברים).
    לא נראה לי שהוא ירצה להגיע לייעוץ זוגי, כבר הצעתי לו בעבר בשל אותה בעיה.
    אשמח על עצה להציל את הנישואין.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה דחופה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שינוי סגנון הפנייה אליו

    דורית כהן
    02/04/2009

    אמא מודאגת, צר לי על מה שאת עוברת. הוא כנראה התרגל לכך שאת נושאת בכל הנטל עם הילדה, וארגן לעצמו את החיים לפי הנוחיות שלו, ואולי הוא חושש מפני הדרישות שלך - שמא זה יקלקל לו את ההרגלים שלו. נראה לי מן המשפט "אם אני כועסת" - שאולי הסגנון בו את פונה אליו מקפיץ אותו והוא מרגיש תלונה וביקורת מצידך ואז הוא מייד מתנגד.
    קראי נא את תשובתי ליעל לגבי בקשות לעומת דרישות, וחשבי על כך אולי ניתן ליישם זאת גם איתו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו