בעיה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    יוסי
    29/03/2009

שלום לך
    אני נשוי כ8 חודשים,אני ואישתי מכירים כשנתיים,לאישתי יש משפחה שכל היום מתערבת לנו בחיים ההורים שלה לוחצים עליה בעיקר וזה משהו שמפריע לי ובנוסף יש לה דודה שהיא גרושה וכל היום מתקשרת ומפריעה לנו בחיים,אישתי לא מוכנה לנסות להבין אותי בזה שהמשפחה שלה מנהלת לנו את החיים,אישתי ביום של החתונה הבטיחה שלי שהחא תמזהר את הקשר שלה עם הדודה הגרושה אבל בפועל זה לא קרה,
    בנוסף אישתי לא אוהבת לנקות או לבשל או לסדר את הבית מה שבראש מעיינה זה ללכת לקניות להסתובב לטייל העיקר לא להיות בבית,כאשר אני בא מהעבודה אני בא לבית ריק וכבר שוחחתי איתה על זה מספר פעמים והיא מבטיחה אבל תמיד זה ארחי יום או יומיים חוזר שוב ,ההורים שלה כל הזמן לוחצים וזה משהו שאני לא סובל והדבר הזה גורם לי לא ללכת אליהםכי אני לא מסוגל עם כל הלחץ
    הגענו כבר למצב שדיברנו על גירושין(אישתי בהריון בחודש 7)אני לא מסוגל להמשיך לחיות ככה את החיים
    אישתי לא מוכנה כמעט לעזור בניהול הכלכלי של הבית ומה שמעניין אותה זה בגדים וכל מיני הוצאות מיותרות
    צריך דחוף עזרה ,יש לציין שהיא לא מוכנה ללכת לטיפול זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• או ייעוץ או גירושין

דורית כהן
    02/04/2009

יוסי היקר, הבעיות שאתם נתקלים בהן מאוד אופייניות לשנה הראשונה של הנישואין, כאשר אתם מגלים בעצם את הפרצוף האמיתי של בן / בת הזוג. אם היא ממש לא מוכנה ללכת לייעוץ זוגי - ואינכם מצליחים לפתור את הבעיות בעצמכם כמו שזה נראה - אז אולי באמת עדיף להתגרש...אינני רואה מוצא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו