מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזוגיותיוסי29/03/2009
שלום לך
אני נשוי כ8 חודשים,אני ואישתי מכירים כשנתיים,לאישתי יש משפחה שכל היום מתערבת לנו בחיים ההורים שלה לוחצים עליה בעיקר וזה משהו שמפריע לי ובנוסף יש לה דודה שהיא גרושה וכל היום מתקשרת ומפריעה לנו בחיים,אישתי לא מוכנה לנסות להבין אותי בזה שהמשפחה שלה מנהלת לנו את החיים,אישתי ביום של החתונה הבטיחה שלי שהחא תמזהר את הקשר שלה עם הדודה הגרושה אבל בפועל זה לא קרה,
בנוסף אישתי לא אוהבת לנקות או לבשל או לסדר את הבית מה שבראש מעיינה זה ללכת לקניות להסתובב לטייל העיקר לא להיות בבית,כאשר אני בא מהעבודה אני בא לבית ריק וכבר שוחחתי איתה על זה מספר פעמים והיא מבטיחה אבל תמיד זה ארחי יום או יומיים חוזר שוב ,ההורים שלה כל הזמן לוחצים וזה משהו שאני לא סובל והדבר הזה גורם לי לא ללכת אליהםכי אני לא מסוגל עם כל הלחץ
הגענו כבר למצב שדיברנו על גירושין(אישתי בהריון בחודש 7)אני לא מסוגל להמשיך לחיות ככה את החיים
אישתי לא מוכנה כמעט לעזור בניהול הכלכלי של הבית ומה שמעניין אותה זה בגדים וכל מיני הוצאות מיותרות
צריך דחוף עזרה ,יש לציין שהיא לא מוכנה ללכת לטיפול זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או ייעוץ או גירושין
דורית כהן02/04/2009יוסי היקר, הבעיות שאתם נתקלים בהן מאוד אופייניות לשנה הראשונה של הנישואין, כאשר אתם מגלים בעצם את הפרצוף האמיתי של בן / בת הזוג. אם היא ממש לא מוכנה ללכת לייעוץ זוגי - ואינכם מצליחים לפתור את הבעיות בעצמכם כמו שזה נראה - אז אולי באמת עדיף להתגרש...אינני רואה מוצא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)