קנאה ביחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה ביחסים
    זיו
    30/03/2009

היי,

אני בת 22 ויש לי חבר כבר 4 חודשים. אני בחורה נורא קנאית וזה שהוא לא קנאי ו"חפיפיניק" רק מגביר את תחושת הקנאה שלי. אני מקנאה על כל דבר שקשור לבחורות. אם הוא יסתכל על מישהי, ידבר עם מישהי וכו'. עכשיו הוא טס לתאילנד עם עוד 2 חברים (שלא בוגרים כ"כ אני חייבת לציין) ואני מפחדת שהוא יעשה דברים(לא בגידה) שיפריעו לי כמו אפילו סתם להצתלם עם בחורה. למה שיעשה את זה? למה שירצה בכלל? זה מעצבן אותי נורא. הוא הבטיח לי שלא יהיה לו שום קשר עם בחורה והוא לא מעוניין בזה וגם אם כן מבטיח לספר לי (גם אם זה להצתלם עם בחורה) ורק בתנאי שאני לא יעשה לו "סרטים" מזה ויגיב בצורה שקטה. אני יודעת שהקנאה הזו הורסת ולא בריאה אבל אני לא מצליחה להתגבר על זה. יש לי תחושה כזו כאילו אני רוצה להיות הבחורה היחידה אצלו בחיים בין אם זה ידידה.. כמו אנשים מבוגרים נשואים.. כמו שאבא שלי אין לו ידידות ובחורות לא מעניינות אותו זה אפילו מצחיק לחשוב שכן. אולי אני צריכה פשוט להיות עם בחור בוגר יותר? או שלא משנה עם מי אני יהיה אני תמיד ישאר קנאית...
    מעצבן אותי שהוא חושב שכל עוד זה לא בגידה אז זה מותר. מה הוא אולי צריך לעשות כדי להרגיע אותי? איך גבר אמור להתנהג עם בחורה קנאית?

יכול להיות שחלק מזה שאני מקנאה זה בגלל שאני יודעת שיש דברים למשל בגוף שלי שהוא לא אוהב ואני מקנאה באחרות שכן יש להן את זה.

אני רק יודעת שאני נורא סובלת מזה ולא יודעת איך להתגבר על זה!

בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה ביחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיכנס לתהליך של קבלת הגוף שלך

דורית כהן
    02/04/2009

זיו היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. מאוד ברור שהבעייה טמונה בחוסר הבטחון שלך מול עצמך. הקנאה הזאת היא הורסת וכובלת עבורו והיחסים שלכם לא יאריכו ימים, לעניות דעתי. חשוב מאוד שכמו שאת כבר די מודעת לבעייתיות שהיא אצלך ולא אצלו - שאת תעשי את הצעד ותתחילי טיפול אישי מסוג כלשהו. אולי כדאי שזה יהיה משהו המחבר גוף ונפש, כי אחד המקומות עליהם את צריכה לעבוד לגביהם הוא הגוף שלך - להיות שלמה איתו ולקבל את מה שיש ואת מה שאין. אפשרו אחרת היא להירשם לריקודי בטן או סלסה, כדי להתחבר יותר עם הנשיות שלך. ככל שתרגישי יותר טוב עם הגוף שלך - יש סיכוי שהקנאה תקטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את בתהליך כלשהו

רונן
    29/09/2009

שלום זיו!

קראתי את מה שכתבת ואני מרגיש בצורה זהה כלפי חברה שלי,
    אני מתעניין איך התקדם התהליך והאם את בטיפול כלשהו שעזר לך שכן גם אני מחפש
    טיפול כזה שיוכל לעזור לי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן

במבי
    02/10/2009

אכן התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית. במטרה להבין מה קורה לי ולנסות למצוא דרכים להתמודד.

אני מתכוונת גם לגשת לטיפול בדמיון מודרך במידה ולא אקבל מענה בטיפול הפסיכולוגי.

ברור שלא אשקוט עד שאמצא את הדרך המתאימה.

שיהיה לנו בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו