צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    שיר
    31/03/2009

הייתי עם מישהו במשך שנתיים זוגיות יפה וטובה הוא היה ממש בן בית לאורך התקופה, הוא החבר הראשון שלי ובאמת שהרגשתי שהוא אהב אותי ואני הייתי מטורפת עליו. עם הזמן הוא התחיל לקחת אותי כמובן מאליו ואני לא אשקר באיזה שהוא מקום גם אני אותו. אני חייבת לציין שהיינו רבים לפחות פעמיים שלוש בשבוע על כל מיני דברים קטנים וטיפשיים ותמיד מיד לאחר מכן משלימים. יש לו אופי מדהים לדעתי אבל פתאום לפני כחודש היה לנו שוב ריב מטופש, אני ביקשתי ממנו הפסקה לשבוע בערך כי הוא התנהג אליי בצורה לא מכבדת ומשפילה מול אנשים אחרים. יום למחרת שאלתי אותו לשלומו כשפגשתי אותו מתוך נימוס הוא אמר לי שמבחינתו נפרדנו ושאין לו כוח לשטויות שלי שאני כל הזמן מבקשת ממנו הפסקות (למרות שבמשך כל הקשר אולי ביקשתי 3 פעמים וזה גם היה בגלל ההתנהגות שלו כלפי)הוא אמר שאין לו כח למשחקים שלי ושזה לא זה ושהוא מיצה את הקשר ושאין לו כוח לדאגות ולחברה. יום למחרת התקשרתי אליו בוכה כי לא דיברנו בכלל ואמרתי לו שאני לא מבינה למה הוא פתאום אחרי שנתיים אומר לי שזה לא זה? בכיתי ממש והוא התייחס אליי ממש מגעיל בטלפון וניתק לי בפנים. כמה ימים אחרי זה הוא החזיר לי את כל הבגדים והדברים ששייכים לי שהיו אצלו בבית והתנשקנו גם, הוא אמר לי שאין לו בעיה שנמשיך להנות אחד מהשני ונהיה ב"קטע"! שאלתי אותו אם הוא עדין אוהב הוא אמר שיש לו רגשות אליי אבל לא בשביל קשר ושהוא לא רוצה חברה. כמובן ש"קטע" לא מתאים לי , אבל למרות זאת שאלתי אותו מה ייצא לי מקטע איתך? אז הוא אמר לי שאני לא יגע באף אחת אחרת ואת לא תיגעי באף אחד אחר. השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות ואם זה נראה שנחזור למרות הכל? ויש לי תחושה שעובר עליו משהו הוא לא ממש מתנהג אליי יפה ולא מכבד אותי, יש מצב שאולי זה קורה כי עוד 3 חודשים הוא מתגייס והוא קצת בלחץ מזה? אני חייבת שתייעצו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נ.ב.

שיר
    31/03/2009

כששאלתי אותו אם יש מצב שנחזור ושיחשוב על זה הוא אמר שלא אמרתי לו למה אז הוא אמר כי זה לא זה וגם כי החברים שלי לא יאמינו אם אני אחזור אליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לדעת להיפרד

דורית כהן
    02/04/2009

שיר היקרה, אני מציעה לך להרפות מן הקשר הזה, ולהיות קצת עצמאית. שניכם מאוד צעירים, וחשוב ללמוד לסיים יחסים. רק ממרחק אמיתי - תוכלי לדעת אחרי הפסקה רצינית יותר - האם הוא חשוב לך ואת אוהבת אותו - וגם הוא יוכל לבחון זאת ממרחק. יש זוגות שנפרדים וחוזרים לאחר זמן - כי החיבור שלהם חזק, והאהבה מתגברת. לא תוכלי לדעת זאת אלא אם תיפרדו באמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה הנוספת שלי

שיר
    02/04/2009

האם זה הגיוני שהוא נפרד ומתנהג בחוזק נפשי ולא מדבר איתי בכלל?רק שלום שלום.. ממש לא מתייחס? מניין הכוחות האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו