מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה עם החברמירית02/04/2009
היי...רציתי שתעזרי לי בנושא הבא..
קוראים לי מירית אני נערה בת 18 גרה בפ"ת ויש לי חבר רציני..אנחנו בוגרי כיתה יב'..הוא הפסיק ללמוד ואני משקיעה בלימודים, אנחנו כבר שנתיים ביחד והוא לא עובד כבר הרבה זמן..אנחנו לא יוצאים, לא מבלים, הוא לא קונה לי מתנות כי כל הזמן אין לו כסף...הוא לא קונה לעצמו בגדים ולא יוצא למקומות בגלל בעיית הכסף..בקשר לעבודה הוא לא מוצא בשום מקום...הוא חיפש בכל מקום .
והבעייה של הכסף הורסת לנו את הקשר, אני כועסת עליו הרבה והוא מנסה להתאמץ ולא מוצא עבודה..הוא קצת אדיש בעניין הזה , אין לו מצפון על כך שהוא לא עובד...אני לא יודעת מה לעשות, זה מטריד אותי שבגיל הזה אני הכי צריכה להנות איתו ואין לנו את האפשרות כי הוא לא עובד ואין לו כסף אף פעם..אשמח לקבל תשובה ממך...תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פשוט
דורית כהן05/04/2009היי מירית, המצב בו הוא לא מוצא עבודה הינו מלחיץ ובעייתי עבורו, יותר מאשר עבורך. הכרתי פעם בחור מקסים שבגלל הבעיות הכלכליות שלו לא יצא עם בחורות כי הרגיש נורא עם זה שהוא לא יכול לשלם עבור הבילויים. זו דילמה לא קלה, כי את מוסיפה ואומרת שהוא קצת אדיש בקשר למציאת עבודה. אם הוא ממש אדיש - זו באמת בעייה, כי במצב הכלכלי היום אתה צריך להיות מאוד נלהב ומלא מוטיבציה למצוא ולהשקיע בעבודה כי יש תחרות על כל משרה. אבל אולי זו מסכה שהוא מרגיש צורך לשים על עצמו כדי לא להיראות נואש? אולי זה כן מלחיץ אותו אבל הוא רוצה להיראות לא לחוץ?
לגבי בילויים משותפים - אם לך יש כסף עכשו - אולי תציעי שבינתיים את תשלמי. השאלה הגדולה היא עד כמה את אוהבת אותו. כי אם את ממש אוהבת אותו - אני מניחה שתרצי להישאר איתו גם כאשר המצב אינו מזהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב שתקראי ותפנימי מניסיון אישי
חיה12/04/2009את צעירה וכל החיים לפניך. כבחורה שמשקיעה בלימודים וקריירה מן הסתם תהיה לך חשובה בעתיד רצוי שתצרי קשרים עם גברים ברמה שלך ולא פחות ממך.
חלק מזוגיות טובה הוא כבוד הדדי והערכה . לעולם לא תוכלי להעריך בן זוג ברמה נמוכה ממך שכלית ורגשית וגם הישגית. נכון שכולם אומרים שהכי חשוב הרגש אבל זה לא כך. הכסף הוא אמצעי חשוב ביותר ומשפיע על הזוגיות ועל המשפחה. בנוסף בגילך הייתי ממליצה לך להינות מן החיים לבלות להכיר אנשים לפתוח עיניים. ישנם דברים שלא תוכלי לעשות אחרי חתונה אלא רק עכשיו בתקופת רווקות. חוויות שלא יחזרו על עצמן. הגבר של חייך אותו תבחרי בגיל בוגר יותר לעולם לא יהיה אותו גבר שבחרת בגיל הזה ולכן עדיף לחכות עם זה עד לבשלות גם אם נדמה לך שאת בשלה.
דברים מתבהרים יותר אחרי חוויות שאת חווה וניסיון חיים. הרצונות שלך השאיפות שלך הראייה לך תשתנה מקצה לקצה. זה טבעי וזה חלק מההתפתחות שלנו כבני אדם.
קחי הכל באיזי ולעולם אל תתפשרי על איכות הגבר שלצידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)