צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    לייני
    03/04/2009

דורית שלום,
    אני בת 24 ובתקופה האחרונה אני מרגישה פשוט חסרת אונים ,אני נמצאת בזוגיות הפכפכה כבר 4 שנים אני לא יודעת עם זה אני,הוא או שככה זה אצל כולם.
    אני לא משתפת אחרים במה שעובר עלי בזוגיות שלנו,קשה אפילו לדבר על זה כאן,בכל אופן אני רק רוצה לדעת אם זה אמור להיות כל כך קשה? ואם יש טעם בכלל להמשיך ו"לעבוד" על הקשר ?כי גם ככה כל הזמן צץ משהו אחר ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לייני.. דעתי:

shir.
    05/04/2009

ממה שאת כותבת עולה תמונה שאת די מיואשת ומתוסכלת מהקשר. לא בטוחה שזאת התאהבות ולא בטוחה שכך צריך להראות קשר בריא. את בת 24, אזיי, איתו מגיל 20. כנראה שאז נורא התאים לך, והיום, משהתבגרת וגדלת קצת, אולי זה לא. אולי בא לך לחוות עוד.

הייתי מציעה לך שתי אפשרויות- לחשוב טוב ובמידה ונראה לך שמשהו פשוט נעלם אבל אפשר להשיגו מחדש (תיזכרי בהתחלה שלכם- האם היתה מרגשת, למה את רצית אותו)- לכי את או שניכם לייעוץ ובררו מה יש לעבוד. בהרבה פעמים אפשר להיות מודעים יותר למה שקורה בקשר ולנסות לעבוד. זה תלוי ברצון של שניכם.

אם חשבת טוב, והגעת למסקנה שמאז ומעולם לא היית בטוחה, ותמיד זה היה "לא לפה ולא לשם"- לדעתי אין לך מה למרוח את הקשר, ולא את הבחור, ולמצוא אהבה מרעננת שתחזיק זמן ותרגישי טוב בה ולא הפכפכה. את ממש צעירה, ויש עוד מלא מלא מגוון ומבחר בחוץ. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו