מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהלייני03/04/2009
דורית שלום,
אני בת 24 ובתקופה האחרונה אני מרגישה פשוט חסרת אונים ,אני נמצאת בזוגיות הפכפכה כבר 4 שנים אני לא יודעת עם זה אני,הוא או שככה זה אצל כולם.
אני לא משתפת אחרים במה שעובר עלי בזוגיות שלנו,קשה אפילו לדבר על זה כאן,בכל אופן אני רק רוצה לדעת אם זה אמור להיות כל כך קשה? ואם יש טעם בכלל להמשיך ו"לעבוד" על הקשר ?כי גם ככה כל הזמן צץ משהו אחר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לייני.. דעתי:
shir.05/04/2009ממה שאת כותבת עולה תמונה שאת די מיואשת ומתוסכלת מהקשר. לא בטוחה שזאת התאהבות ולא בטוחה שכך צריך להראות קשר בריא. את בת 24, אזיי, איתו מגיל 20. כנראה שאז נורא התאים לך, והיום, משהתבגרת וגדלת קצת, אולי זה לא. אולי בא לך לחוות עוד.
הייתי מציעה לך שתי אפשרויות- לחשוב טוב ובמידה ונראה לך שמשהו פשוט נעלם אבל אפשר להשיגו מחדש (תיזכרי בהתחלה שלכם- האם היתה מרגשת, למה את רצית אותו)- לכי את או שניכם לייעוץ ובררו מה יש לעבוד. בהרבה פעמים אפשר להיות מודעים יותר למה שקורה בקשר ולנסות לעבוד. זה תלוי ברצון של שניכם.
אם חשבת טוב, והגעת למסקנה שמאז ומעולם לא היית בטוחה, ותמיד זה היה "לא לפה ולא לשם"- לדעתי אין לך מה למרוח את הקשר, ולא את הבחור, ולמצוא אהבה מרעננת שתחזיק זמן ותרגישי טוב בה ולא הפכפכה. את ממש צעירה, ויש עוד מלא מלא מגוון ומבחר בחוץ. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)