מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמהדנה2803/04/2009
אני נשוי כ10 חודשים.בבית משפחת הורי בעיות כלכליות שבשל בעיות בריאותיות אימי אינה עובדת.לפני מספר ימים אימי פנתה אליי בבקשה שאתן לה ציק פיקדון לטובת הלוואה שהיא לוקחת.סכום ההלוואה הינו 2500 ש"ח.כמובן שספרתי זאת לאשתי ותשובתה הייתה שאיננה מוכנה לתת את הציק.אני באמצע מצד אחד אשתי מצד שני אמא שלי.אמרתי לאמא שלי שזה לא יסתדר והיא כמובן נבהלה.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מנסה
shir.05/04/2009לשבת ולהסביר לה שוב מה החשיבות של זה בעיניך, עליך להבהיר לה שזהו רק צ'ק פיקדון, ולא יפרע בקרוב (?) . כמובן שזהו גם הכסף שלה וזוהי גם החלטה שלה, אבל חשוב שתסביר לה מה אתה מרגיש וכמה זה לא נעים לך.
כמה דברים חשובים:
אולי היא חוששת שלא יהיה לזה סוף כיוון שיודעת מה המצב הכלכלי..?
אולי כדאי שגם אתה עצמך תקבע לאמא שלך את הגבול- כמה אתה מסוגל לתת.
אולי אם תציבו את הגבול, אתה ואשתך, ייתכן ואז יהיה לה יותר קל.
כך או כך- אתם זוג צעיר, לא בטוח שגם לכם יש יותר מדי להציע, אולי כדאי שתציע כתחליף לכסף- עזרה מסוג אחר, כמו הכנת אוכל, ניקיון, סכום סמלי בחודש או עזרה חשובה אחרת לאמך . מאוד יכול להיות שאשתך כן תיתן יד לזה. ומצד שני- אמא שלך תבין ותעריך אתכם על הנתינה המקסימלית שמתאפשרת לכם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)