דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    דנה28
    03/04/2009

אני נשוי כ10 חודשים.בבית משפחת הורי בעיות כלכליות שבשל בעיות בריאותיות אימי אינה עובדת.לפני מספר ימים אימי פנתה אליי בבקשה שאתן לה ציק פיקדון לטובת הלוואה שהיא לוקחת.סכום ההלוואה הינו 2500 ש"ח.כמובן שספרתי זאת לאשתי ותשובתה הייתה שאיננה מוכנה לתת את הציק.אני באמצע מצד אחד אשתי מצד שני אמא שלי.אמרתי לאמא שלי שזה לא יסתדר והיא כמובן נבהלה.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי מנסה

shir.
    05/04/2009

לשבת ולהסביר לה שוב מה החשיבות של זה בעיניך, עליך להבהיר לה שזהו רק צ'ק פיקדון, ולא יפרע בקרוב (?) . כמובן שזהו גם הכסף שלה וזוהי גם החלטה שלה, אבל חשוב שתסביר לה מה אתה מרגיש וכמה זה לא נעים לך.

כמה דברים חשובים:

אולי היא חוששת שלא יהיה לזה סוף כיוון שיודעת מה המצב הכלכלי..?

אולי כדאי שגם אתה עצמך תקבע לאמא שלך את הגבול- כמה אתה מסוגל לתת.

אולי אם תציבו את הגבול, אתה ואשתך, ייתכן ואז יהיה לה יותר קל.

כך או כך- אתם זוג צעיר, לא בטוח שגם לכם יש יותר מדי להציע, אולי כדאי שתציע כתחליף לכסף- עזרה מסוג אחר, כמו הכנת אוכל, ניקיון, סכום סמלי בחודש או עזרה חשובה אחרת לאמך . מאוד יכול להיות שאשתך כן תיתן יד לזה. ומצד שני- אמא שלך תבין ותעריך אתכם על הנתינה המקסימלית שמתאפשרת לכם.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו