התמודדות עם פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם פרידה
    מיקה
    03/04/2009

שלום רב,
    בעלי ואני נשואים 12 שנים + 6 שנים יצאנו לפני החתונה. יש לנו שני ילדים.
    בחודשים האחרונים בעלי טוען שלא טוב לו. הוא כל הזמן עצבי והתחיל לצאת עם חברים כמעט כל ערב. הלכנו ליועץ זוגי שהמליץ על פרידה על מנת שבעלי יוכל לבדוק מה בחייו לא טוב.
    נפרדנו לפני כשבועיים. הוא עזב את הבית ועבר לבית הוריו. סיכמנו על סידורי ראייה עם הילדים ועל תפקידים בבית. עברו כבר שבועיים והוא טוען ששום דבר לא השתנה אצלו, הוא עדיין לא יודע מה קורה. פעם אחת הוא הזמין אותי לצאת איתו אבל זהו. הוא עדיין עצבני כל הזמן ומצליח לפגוע בי המון. אני מוצאת את עצמי בוכה ועצבנית ומאוד קשה לי לקבל את העניין הזה. כמה זמן צריכה להימשך הפרידה הזו? אני לא אוהבת את המצב הזה שבו אין לי שום דרך להשפיע על המצב. הפרידה מאוד קשה לי. אני מנסה, בעצת יועץ הנישואין, להתמקד בעצמי ובעכשיו, אבל המצב הזה הורג אותי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזקי את עצמך

דורית כהן
    13/04/2009

מיקה היקרה, ראשית סליחה על העיכוב בתשובתי.
    צר לי מאוד על מה שאת עוברת. זה מאוד לא פשוט לעבור תקופה כזאת של חוסר וודאות בה את חסרת אונים ונתונה להחלטתו של אדם אחר וללוח הזמנים שלו.
    מתוך הדברים שכתבת אני יכולה להציע לך להתחיל לעשות למען עצמך! אני גם מבינה שזה מה שהיועץ אמר לך. חפשי מה גורם לך הנאה וכיף והתחילי לבנות את סדר היום שלך ככל שאת יכולה סביב זה. אם זה לצאת קצת מן הבית לשופינג, למכון כושר, לפגישה עם חברות, לסרט, - כבר יש ביניכם הסדרי ראייה וזה טוב.
    אני יודעת שהמחשבה הזאת קשה, אבל אם את רוצה לקום על הרגליים ולהתאושש - הרפי ממנו ותני לו להתנסות במה שהוא זקוק לו. את לא יכולה לכבול אותו בכוח, או לשכנע אותו - את האחרונה שיכולה להשפיע עליו כעת - ולכן הרפי ממנו לגמרי ותדאגי עכשו לעצמך. למה? כי קודם כל את זקוקה לכך, ושנית - ככל שאת מנסה להיאחז בו כך הוא מפנה את כל האנרגיות שלו החוצה והרחק ממך!!! ואולי - אם יראה שאת מסתדרת טוב בינך לבין עצמך ולא נתלית עליו - הוא יוכל לבחון את הזוגיות שלכם בעין חדשה, מול אישה עצמאית ובלתי תלוייה. את שואלת כמה זמן זה עלול לקחת? מספר חודשים, בין 3 ל 6. אבל את יכולה, לדעתי, להגיד לו במסגרת הייעוץ - כמה זמן את מוכנה לתת למטרה זו ולהיערך בהתאם. אתם עוברים משבר, שאחת התוצאות שלו בהחלט יכולה להיות גירושין ועליך להתכונן לאפשרות הזאת. צר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיקה
    17/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו