כלכלת הבית בזוגיות שנייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כלכלת הבית בזוגיות שנייה
    יעקב
    10/08/2007

אנו גרים יחד בבית שהשכרנו שנינו גרושים בת זוגתי יש לה 3 ילדים גדולים שהיא מכלכלת גם אותם בבית, כרגע אני משלם את השכירות 600$ ארנונה חשמל מים טלפון ווהיא רק קונה אוכל וצרכי הבית..לטענתה היא משלמת כ 2500 שח על כלכלה ..היא כל סוף שבוע קונה בהתאם למצבה הכלכלי ואילו אני אין לי ברירה איני יכול לא לשלם שכ"ד חשמל והכל לפי יכולתי.. אלה הכל בזמן דבר נוסף היא אינה רוצה להשתתף בבילויים שלנו או בנופש רק אני צריך לשלם ... אייך לפי דעתכם אני צריך לשלם והחלוקה בינינו , היא כרגע יש לה בית שמשכירה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלכלת הבית בזוגיות שנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנהל על כך שיחה גלוייה וסובלנית

דורית כהן
    11/08/2007

יעקב היקר,
    הנושא שאתה מעלה אופייני לזוגיות שנייה, כאשר כל אחד מגיע עם ה"פקלאות" השונות שלו, ועדיין לא ברורה המחוייבות ההדדית הסופית. האחת מגיעה עם ילדיה והשני צריך לתמוך בילדיו שנשארו אצל גרושתו. צריך שתמצאו דרך להגדיר את ההוצאות המשותפות, לכמת אותן, ולהחליט אם כל אחד מכם מכניס סכום שווה לסל ההוצאות, ואולי תגיעו להחלטה שהתרומה של כל אחד מכם לא צריכה להיות שווה בגלל שיקולים מסויימים, כמו הצטרפות הילדים ושכר הדירה שהיא נהנית ממנו.
    אין כאן כללים או נורמות מקובלות, עליכם לנהל שיחה פתוחה ולהעלות כל אחד את תחושותיו וציפיותיו לגבי הנושא, ואז למצוא פתרונות שיהיו מקובלים על שניכם. החוכמה היא לנהל שיחה כזאת ללא עוצמה רגשית, להישאר פתוחים וגלויים, ולהיות יצירתיים. חשוב לבוא ממקום של הקשבה חיובית לשני, אמון ופרגון, ולא מחשדנות ונסיון להימנע מלהיות "פראייר"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו