מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כלכלת הבית בזוגיות שנייהיעקב10/08/2007
אנו גרים יחד בבית שהשכרנו שנינו גרושים בת זוגתי יש לה 3 ילדים גדולים שהיא מכלכלת גם אותם בבית, כרגע אני משלם את השכירות 600$ ארנונה חשמל מים טלפון ווהיא רק קונה אוכל וצרכי הבית..לטענתה היא משלמת כ 2500 שח על כלכלה ..היא כל סוף שבוע קונה בהתאם למצבה הכלכלי ואילו אני אין לי ברירה איני יכול לא לשלם שכ"ד חשמל והכל לפי יכולתי.. אלה הכל בזמן דבר נוסף היא אינה רוצה להשתתף בבילויים שלנו או בנופש רק אני צריך לשלם ... אייך לפי דעתכם אני צריך לשלם והחלוקה בינינו , היא כרגע יש לה בית שמשכירה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנהל על כך שיחה גלוייה וסובלנית
דורית כהן11/08/2007יעקב היקר,
הנושא שאתה מעלה אופייני לזוגיות שנייה, כאשר כל אחד מגיע עם ה"פקלאות" השונות שלו, ועדיין לא ברורה המחוייבות ההדדית הסופית. האחת מגיעה עם ילדיה והשני צריך לתמוך בילדיו שנשארו אצל גרושתו. צריך שתמצאו דרך להגדיר את ההוצאות המשותפות, לכמת אותן, ולהחליט אם כל אחד מכם מכניס סכום שווה לסל ההוצאות, ואולי תגיעו להחלטה שהתרומה של כל אחד מכם לא צריכה להיות שווה בגלל שיקולים מסויימים, כמו הצטרפות הילדים ושכר הדירה שהיא נהנית ממנו.
אין כאן כללים או נורמות מקובלות, עליכם לנהל שיחה פתוחה ולהעלות כל אחד את תחושותיו וציפיותיו לגבי הנושא, ואז למצוא פתרונות שיהיו מקובלים על שניכם. החוכמה היא לנהל שיחה כזאת ללא עוצמה רגשית, להישאר פתוחים וגלויים, ולהיות יצירתיים. חשוב לבוא ממקום של הקשבה חיובית לשני, אמון ופרגון, ולא מחשדנות ונסיון להימנע מלהיות "פראייר"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

