אייך לא להיות מובנת מאליו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אייך לא להיות מובנת מאליו?
    חלי
    18/03/2007

שלום, שמי חלי אני נשואה לבעלי מזה 9 שנים עברנו לא ממזמן משבר, הוא בגד בי
    לפי הודאתו הוא אמר שהיו לא כמה סטוצים.

החלטתי לסלוח לו ולשקם את חיי הנישואין.

אני חושבת שהוא בטוח בי יותר מידי, הוא יודע שיש לו אישה טובה שמגדלת לו את הילדים, ובקיצור
    אישה של בית.ה

התחלתי בשינוי חיצוני עצום, אני חושבת שאני נראית מדהים.

איזה טיפים תוכלי לתת לי על מנת לא להיות בשבילו מובנת מאליו?

ואייך להחיות את חיי הנישואין?

אודה על תשובתך המהירה, בתודה חלייייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות לעצמך מה שעושה לך טוב

דורית כהן
    19/03/2007

היי חלי,
    ראשית, כל הכבוד לך על שאת מוכנה לקחת אחריות ולעשות דברים בצורה אחרת כדי להשקיע בזוגיות. אני מקווה שכאשר את אומרת על עצמך שאת נראית מדהים כוותך לא רק להיראות מדהים עבורו, אלא גם מן הסתם מאוד נעים להרגיש טוב עם עצמך.
    לגבי "לא להיות מובנת מאליו עבורו" - אם תתחילי לעשות דברים בשביל עצמך, ולא רק תחשבי כל הזמן איך וממה הוא יהיה מרוצה (כלומר לא לעשות כל הזמן דברים בשביל לרצות אותו), אני לא מתכוונת לעשות לו דווקא, או לא להתחשב בו, אלא באמת לבדוק עם עצמך מה עושה לך טוב ולממש זאת.
    לגבי "להחיות את חיי הנישואין", אני מדביקה כאן כמה רעיונות שכבר כתבתי פעם לאביבית:
    אביבית,
    "מחרוזת" רעיונות לעורר ולהתעורר:
    לצאת מן השיגרה, מן הצפוי, בכל היבט שאפשר, כי כאשר אלמנט ההפתעה והחידוש נכנס - זה שמפתיע מקבל אתגר להצליח, וזה שמופתע נכנס למקום של סקרנות, ציפייה ולבסוף הערכה כלפי בן זוגו שמצליח לחשוף מעצמו פן חדש.
    ליזום יציאה מיוחדת לבילוי, לטיול...
    להגיד, לכתוב מילות אהבה והערכה...
    לספר סודות קטנים וגדולים
    לעשות אהבה הכי לאט שאפשר...
    לעשות אהבה במקומות חדשים
    להתנשק בעיניים פקוחות...לעשות אהבה בעיניים פקוחות
    להקריא קטע יפה מספר, משיר... יש חמשירי זימה חמודים, ויש ספר סיני עתיק, מרתק ומצחיק בשם "מחצלת הבשרים" שמלמד כמה טריקים מעניינים בתאוות הבשרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו