פגעיה בגבריות - מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגעיה בגבריות - מה עושים?
    גברי
    07/04/2009

כיצד מתמודדים בתוך היחסים הזוגיים עם ארוע אשר מכה בגבריות בצורה קשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגעיה בגבריות - מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בגבריות

יואב
    10/04/2009

השאלה שלך לא ממוקדת. מה טיב היחסים בינכם מלפני הבעיה. מה קרה לך? איך אתם מנהלים שיחות אם בכלל? יש אהבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתה לי השערה

shir.
    12/04/2009

במה מדובר, אבל משלא פירטת סביר להניח שאתה לא מעוניין לפרט. בהרגשה שלי כל אחד, במיוחד אתה, זקוק לייעוץ או תמיכה מקצועית חיצונית,אתה לבד, כדי להעלות יחד עם המטפל את כל מה שהמצב מביא למערכת הזוגית ולך אישית ובכך תהיה פנוי לחיות את הזוגיות והחיים, שמה לעשות, חולפים לידינו בלי לשאול אותנו אם זה נוח לנו.

ולאשתך, גם כדאי שהיא תתייעץ ותיתמך ע"י מישהו, לבד, גם בשל אותה סיבה- להעלות את כל התוכן הקשה וחוסר האונים שבמצב, מול אדם שיכול לתמוך בה ובכך להיות פנויה לנישואין ולחיים בכלל. כך שניכם תוכלו לתמוך טוב יותר אחד בשני, עם כלים שתקבלו באופן אישי ופרטני מהטיפול.

עוד עצה היא ללכת לקבוצות תמיכה של זוגות או יחידים שעוברים מצבים דומים או זהים. אין ספק שזה דבר שמאוד יכול לתרום לכם. פתאום אתם רואים כמה אתם לא לבד ואולי תקבלו פתרונות נוספים למצב מאנשים ש"כבר היו בסרט הזה".

בהמשך, אחרי כמה מפגשים אצל מטפל אישי כל אחד- תוכלו ללכת יחד למטפל זוגי ולעבור תהליך משודרג יותר, אפשרי גם לעשות את זה בהתחלה, הכל לפי ההרגשה שלכם. כך או כך נשמע שאתם זקוקים לזה וזאת יכולה להיות מתנה מאוד גדולה לתקופה הנוכחית שאתם עוברים. טיפול הוא לא דבר ש"מסכנים" צריכים אותו או מתוסבכים. אני בדעה שכולנו צריכים אותו כדי להבין ולהכיל טוב יותר את מה שהחיים מביאים לנו.

אני מאחלת לכם ולך הרבה הצלחה ובשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו