פתיחת הסכמים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתיחת הסכמים
    חנן
    08/04/2009

שלום.
    אנחנו זוג בגיל 50 ולאחר שעברנו משבר ביחסים (לאחר שהתברר לי כי אשתי לא "מתה" על סקס ומסתתרת מאחורי ירידת חשק הגענו להסכמה על תדירות יחסי המין לספק את הצרכים שלי על מנת שלא אחפש מחוץ למסגרת , ההסכמה הייתה כמובן הסכמה בשתיקה בלת בררה כי שנינו לא רוצים להתגרש .
    לאחרונה אשתי בוחנת את ההסכם בשתיקה ומנסה לשנות את התדירות , היא בוחנת את תגובתי בכל מיני צורות .
    האם לשוחח איתה על כך ואיך ? או לתת לסיפור להתגלגל עד למשבר חדש ? או להשלים בחוץ ?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת הסכמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

יואב
    10/04/2009

שלום לך. דבר נורא סיפרת פה. על הבטחה שלה לקיים איתך יחסים בתדירות על פי חוזה ? אתה המעסיק שלה? הסכם שבשתיקה... מה טיב היחסים ביניכם ? חוזה נישואים. חוזה בשתיקה. חוזה לקים איתך סקס. מפחיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שהם ראו לנכון לעשות.

shir.
    12/04/2009

ולכל זגויות יש את החוזים והפתרונות שלה.

ולכותב השאלה,

לדעתי אתה בדרך הנכונה- שב ודבר איתה על הטסטינג שהיא עושה, פתח בחופשיות את הדברים בערב שהוא רק לכם ונסה לראות את הדברים גם מעיניה שלה. הייתי גם שוקלת לפנות לסקסולוג או למטפל זוגי על מנת לקבל באופן אובייקטיבי יותר את הדברים. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפייה לסיפוק הצרכים הגופניים מסבכת

דורית כהן
    13/04/2009

עמי היקר, מתברר לי יותר ויותר שהציפייה מבן זוג "לספק את הצרכים שלי בסקס" - עד כמה שזה נשמע מצד אחד מובן מאליו ומצד שני, כמו שפנינה כתבה - נורא - מסבכת מאוד את חיי בני הזוג, ומפריעה לתחושת האהבה. ה"חובה" לספק את צרכיך מוציאה מחוויית הסקס אצל אישתך את כל הכיף, ובטווח הארוך מה שקורה הוא שהיא לא "מתה" על סקס כמו שכתבת. ישנם מספר מאמרים על כך באתר שלי, אולי כדאי שתקרא אותם ושגם היא תקרא אותם.
    אני בדעה שכל אחד הוא אדון לגופו. אוטונומי. המחשבה המקובלת שזה מובן מאליו שסקס הוא חלק מחבילת הנישואין, גוררת ויוצרת המון בעיות נוספות שהופכות את היחס לסקס (בעיקר אצל האישה) בתור חובה, שאם לא ממלאים אותה יש רגשות אשמה, ויש כעס ותסכול אצל בן הזוג, וזה הולך ומסתבך, במקום שיישאר בתחום הסקס בלבד.
    כאשר קורה משבר כזה אני חושבת שצריך להגיע לייעוץ, ולאוורר את ההבנות ואת ההסכמות הזוגיות ולהגיע תוך כדי תקשורת פתוחה למצב שבו כל אחד ייקח אחריות על עצמו ועל צרכיו, וממקום זה לראות מה ניתן לעשות ביחד בתחום הסקס, (בצורה שלא תמאיס אתכם זה על זו אלא תקרב!) ומה בנפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו