מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם חוסר אמון הוא סיבה לגרושים?ס10/08/2007
בעלי בגד בי במשך שנה (חלק מהזמן בידיעתי) זה גרם לי לכאב עצום שעד היום עוד לא התאושששתי ממנו לגמרי. אבל בעיקר לחוסר אמון . אני לא סומכת עלי לא מאמינה לו. כל הזמן חושדת בו. (הב"א גם שקרן פתלוגי לדעתי אבל זה כבר סיפור אחר) הוא גם היה אלים כלפי מילולית ופיזית (אבל מאז משתדל מאוד מאוד לתקן ולהשתפר בתחום הזה. ) אבל כל זה גרם לי להמון כאב. והכאב וחוסר האמון שלי בו גורם לי להרגיש מרוחקת ממנו. לא קשורה לא שיכת. מדי פעם יש לי התקפות של חוסר אמון שמעלות שוב את כל הכאב בחזרה. ולוקח לי לפעמים כל היום כדי להשתחרר מכל הזכרונות והכאב והריחוק..
היום למשל הוא אמר שהוא רוצהל לקחת את האוטו למוסך . הצעתי לו לסעת איתו לשם באוטו שלי כך שאם הוא יצטרך להשאיר את האוטו שם אוכל להחזיר אותו הביתה. אבל הוא סירב. הוא אמר שמקסימום יתקשר לחבר. מה שהעלה את החשדות שלי. אחכ החלטתי לסוע דרך המוסך כדי לראות אם הוא באמת שם (אמרתי כבר התקפי חוסר אמון?!) ואז גיליתי שהוא לקח איתו את מפתחות האוטו שלי. כך שלא יהיה לי סכוי לדעת אם הוא במוסך או לא.
מה שגרם לי כמובן להתעצבן ולהתפרץ עלי בטלפון. אמרתי לו שאנחנו צריכים יעוץ ואם לא אני לא מוכנה להמשיך ככה בכל הכאב והמצב הזה .
אם לא נלך ליעוץ (שהוא טוען שאין בזה צורך ואני צריכה לצאת מזה לבד..) אני חושבת שאין טעם להמשיך ככה . אם אין אמון בננו ואני לא סומכת עלי ועדין כואבת מאוד ממה שהוא עשה לי.
הברירה שלי או יעוץ זוגי או להתגרש!!
האם אני צודקת??
האם הבעיה היא בי? (כמו שבעלי טוען)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ס10/08/2007עכשיו הוא משקר לי שהוא אמר לי שהוא הולך לסדר את האוטו שלי בחניה כי חניתי לא טוב. ואז הוא שכח את המפתחות בכיס שלו. הוא כמובן לא אמר לי שום דבר כזה . הוא טוען שכן הוא אמר. ולמה אני אף פעם לא מקשיבה למה שהוא אומר . כל היום מרחפת וכו.
הוא מנסה לשגע אותי . לגרום לי לפקפק בעצמי להאמין לשקרים שלו.
אני זוכרת בדיוק איך הוא יצא מהבית ואמר לי אני כבר חוזר . הוא לא אמר כלום על המפתחות. אחרת לא הייתי מחפשת אותם.
אוף כבר נמאס לי ממנו . בא לי להתגרש וזהו . לגמור עם הסיוט הזה נמאס לי כבר ממנו. חבל שעשיתי ילדים עם הדבר הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים שהפכו להיות רעילים מדי
דורית כהן11/08/2007שלום לך, "הי" היקרה!
מערכת היחסים שאת מתארת היא מאוד רעילה והרסנית כנראה לשניכם, ועליכם לעשות משהו דראסטי כדי לעצור את ההדרדרות. אם הוא לא יסכים ללכת לייעוץ זוגי - אני חושבת שאסור לך להמשיך לחיות איתו.
אגב, מאוד יתכן שגם ייעוץ זוגי לא יעזור, כי את כותבת שכבר יש ביניכם אלימות מילולית ופיזית נוסף על חוסר האמון. אבל - גם את זה כדאי לשמוע מאיש מקצוע, שיכול להדריך אתכם איך לסיים את היחסים במינימום נזקים.
צר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
ס12/08/2007דורית שלום ותודה על התגובה
מהו לדעתך הצד שלי בהרעלת היחסים? אולי אם אתקן את החלק שלי זה יעזור במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מספיק רק לתקן את החלק שלך
דורית כהן12/08/2007למרות שלא פירטת מה הוא טוען נגדך, אני משערת שהוא אומר עליך שאת חשדנית מדי ולא נותנת לו לנשום בלי לתחקר אותו לאן הוא הולך ומתי הוא יחזור ועם מי הוא נפגש. הוא כנראה גם מרגיש מצידך שאת קרה כלפיו ולא יוזמת מחוות של אהבה.
אז נכון שאת יכולה לשלוט קצת יותר על התנהגותך ולהבין ששני סוגי ההתנהגויות האלו מרחיקות אותו ממך והוא דווקא יחפש לעצמו חופש בלי צורך לדווח לך, ואם מישהי תיתן לו חום שם בחוץ - הוא ייקח, כי לא נעים לו איתך.
אבל, מאוד קשה לעשות את השינוי באופן חד צדדי.
חוץ מזה, לעיתים רחוקות רק נתקלתי באישה חשדנית שאין כל בסיס לתחושותיה. המון בעלים מעדיפים להכתיר את נשותיהם "משוגעות" "חשדניות" "טיפשות" מאשר להודות שחשדותיהן מוצדקים. אז יש סיכוי גבוה, (סטטיסטית וגם בגלל שהוא כבר הודה בכך פעם) שלפחות חלק מחשדותייך מוצדקים, ולכן זה לא יהיה תיקון מספיק אם רק את תשני. חייב לבוא שינוי מהותי מצד שניכם, וזה יכול לקרות רק בעזרת ייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין!!
ל13/08/2007הי שלום, אולי קל לי מהצד לקרוא את מה שכתבת ולהמליץ לך להתגרש ומהר...
אבל פשוט מה שרשמת לא השאיר מקום לספק..
דבר ראשון בזוגיות, אמון, ואם זה לא קיים אין מה לעשות בקשר כזה
להוסיף אלימות מילולית ופיזית?? איך את יכולה לחיות ככה? אני מבינה שיש ילדים אבל זה לא יכול לבוא על חשבון החיים שלך והאושר שלך..
שאלת את עצמך פעם אם את מאושרת? אם את אוהבת אותו?
סליחה שאני שופטת אותך בצורה כזאת אני פשוט לא יכולה לסבול גברים שקרנים, בוגדים ובטח מכים, נפשית ופיזית
לדעתי אם כל הכאב שבדבר ואני בטוחה שזה כואב שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)