פשלתי אני זקוק לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פשלתי אני זקוק לעזרה
    אייל רחוק
    11/04/2009

אני כבן 50 נשוי 27 שנים פלוס בן סטודנט. אני ואשתי לא חיים בארץ
    בביקור האחרון של אשתי בארץ-יצאתי מספר פעמים עם המזכירה שלי וגם קיימתי איתה יחסי מין
    כשאשתי שבה הודעתי למזכירה שאני מנתק את הקשר איתה-המזכירה פותרה ע"י מנהל המפעל בעקבות טעיות רבות שהיא בצעה במהלך עבודתה.
    מאז חיי הפכו גהיינום-היא מתקשרת כל יום אלי ואל אשתי (עדכנתי את אשתי לגבי כל הנושא)
    מתקשרת ללא הפסק מאיימת על אשתי -מקללת ולא מפסיקה להציק-הטלפון לא מפסיק לצלצל
    לפני שבוע היא פתאום הודיעה שהיא בהריון-שלחה אל אשתי תוצאת בדיקת הריון (ערכה שנקנתה בבית מרקחת)
    אנחתו לא יודעים איך להתמודד עם המצב כבר שבועיים ימים
    אנא יעצו לי איך לפתור את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשלתי אני זקוק לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא פשוט.

דורית כהן
    13/04/2009

צר לי על מה שאתם עוברים, אייל. הרעיון היחידי שאני יכולה להציע הוא לעשות בדיקת רקמות בהקדם ולהיערך בהתאם. אם זה לא שלך - יתכן שתוכל להתלונן על הטרדה במשטרה. אם זה שלך - יש לך בעייה יותר רצינית. השאלה היא אם היא תרצה לעשות הפלה - אני מניחה שזו זכותה להחליט על כך, או להביא ילד לעולם. אני מציעה להתייחס לדברים שקורים כאל בעיות שצריך למצוא להן את הפתרון הטוב ביותר בכל שלב. בכל מקרה - זה לא ממש התחום שלי. צר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקצור את הפירות

יוני
    14/04/2009

אני לא חושב שאפשר או שצריך לעזור ולגלות אמפתיה לגבר ששכב עם המזכירה שלו, יש מצב שהיא בהיריון ממנו (הוא גם לא נזהר בנוסף להכל), בגד באשתו, ואז רוצה לדעת איך להיפטר מהמזכירה ההריונית.

זרעת (תרתי משמע) - תקצור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו