מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פשלתי אני זקוק לעזרהאייל רחוק11/04/2009
אני כבן 50 נשוי 27 שנים פלוס בן סטודנט. אני ואשתי לא חיים בארץ
בביקור האחרון של אשתי בארץ-יצאתי מספר פעמים עם המזכירה שלי וגם קיימתי איתה יחסי מין
כשאשתי שבה הודעתי למזכירה שאני מנתק את הקשר איתה-המזכירה פותרה ע"י מנהל המפעל בעקבות טעיות רבות שהיא בצעה במהלך עבודתה.
מאז חיי הפכו גהיינום-היא מתקשרת כל יום אלי ואל אשתי (עדכנתי את אשתי לגבי כל הנושא)
מתקשרת ללא הפסק מאיימת על אשתי -מקללת ולא מפסיקה להציק-הטלפון לא מפסיק לצלצל
לפני שבוע היא פתאום הודיעה שהיא בהריון-שלחה אל אשתי תוצאת בדיקת הריון (ערכה שנקנתה בבית מרקחת)
אנחתו לא יודעים איך להתמודד עם המצב כבר שבועיים ימים
אנא יעצו לי איך לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פשוט.
דורית כהן13/04/2009צר לי על מה שאתם עוברים, אייל. הרעיון היחידי שאני יכולה להציע הוא לעשות בדיקת רקמות בהקדם ולהיערך בהתאם. אם זה לא שלך - יתכן שתוכל להתלונן על הטרדה במשטרה. אם זה שלך - יש לך בעייה יותר רצינית. השאלה היא אם היא תרצה לעשות הפלה - אני מניחה שזו זכותה להחליט על כך, או להביא ילד לעולם. אני מציעה להתייחס לדברים שקורים כאל בעיות שצריך למצוא להן את הפתרון הטוב ביותר בכל שלב. בכל מקרה - זה לא ממש התחום שלי. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקצור את הפירות
יוני14/04/2009אני לא חושב שאפשר או שצריך לעזור ולגלות אמפתיה לגבר ששכב עם המזכירה שלו, יש מצב שהיא בהיריון ממנו (הוא גם לא נזהר בנוסף להכל), בגד באשתו, ואז רוצה לדעת איך להיפטר מהמזכירה ההריונית.
זרעת (תרתי משמע) - תקצור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)