עצובה מאוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצובה מאוד
    דורין
    11/04/2009

שלום
    אני בת 30, גרושה + ילדה בת 4, אני יוצאת עם בחור רווק בן 28 ,הקשר שלנו היה ידידותי לגמרי במשך כמעט שנה , עד שלפני חודש וחצי החלטנו שאנחנו מעבירים את הקשר שלנו לרציני ולא ידידותי, היה לנו חודש וחצי מקסימים, הוא חולה עלי, מקנא לי מאוד, מחבק ומנשק כל הזמן, רוצה שאני אהיה איתו כל הזמן, הוא פגש את הבת שלי בעבר עוד בתקופה שהיינו ידידים והיה להם קשר טוב, וגם שהתחלנו לצאת רציני הם שיחקו נהדר יחד , עכשיו הוא נילחץ ומפחד , הוא לא יודע מה יהיה בעתיד הוא לא יודע עם הוא מסוגל להיות עם מישהי עם ילדה הוא פוחד מהמחשבה ומצד שני אומר לי שהוא לא רוצה להפסיד אותי, שאינ כל מה שהוא מחפש בבחורה, אני לא יודעת מה לעשות ופוחדת לאבד אותו כי באמת יש לנו קשר מיוחד.

בבקשה עזרה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיבהל. תגובתו טבעית

דורית כהן
    13/04/2009

דורין היקרה, אני לא חושבת שאת צריכה להיבהל מתגובתו. אם תחשבי על כך קצת, זה די נורמלי והגיוני שבחור רווק לא ירצה לסבך את עצמו בקשר עם גרושה שיש לה ילדה, ודווקא העובדה שהוא חושף זת עכשו מעידה על כך שהוא נקשר אלייך מאוד וככל שהקשר מופיע לו חשוב יותר וחיוני יותר - כך הוא מתחיל להבין במה זה כרוך.
    כמובן שניתן להתגבר על ה"תסבוכות" האלו, אלא שזה לוקח זמן הסתגלות. דווקא אם לא תילחצי מכך ותנסי להיות אמפאטית לרגשותיו, כלומר להבין שזה לא טריוויאלי עבורו להיקשר אלייך עמוקות, ולהיקשר גם לילדה שלך, אולי כאשר החזון הטבעי שלו לפני שהכיר אותך היה להקים משפחה משלו ולהתחיל מבראשית, כמו רוב האנשים, כלומר להיות אבא לילד משלו, בהדרגה...אני חושבת שאם תביני מה עובר עליו ותתני לכך להיות, תני לו "רשות" לתפוס קצת מרחק ולקחת את הזמן שלו מולך ומול בתך - מאוד יתכן שהזמן יעשה את שלו, ובקצב שלו - בלי ללחוץ עליו ובלי להתאכזב מתגובותיו - הקשר איתה יקרה מעצמו. ואם לא - אולי זה לא נועד להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו