עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    לין
    13/04/2009

היי, אני זקוקה לייעוץ דחוף. אני בת 33 ומתחתנת בחודש הבא. היום, כשחבר שלי מזה 8 שנים לא היה בבית מצאתי מצלמת וידאו קטנה מכוונת אל החלון של השכנים וכשהסתכלתי בצילומים הבנתי שהוא מצלם את השכנה שלנו, אישה בת 40+ בערך. הוא משאיר את המצלמה דלוקה כל הזמן ומחכה שהיא תתפשט ובאמת בצילומים היא מתפשטת לגמרי. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה, בינתיים הוצאתי את הטייפ מהמצלמה ושמתי אצלי בתיק. האם זה משהו פעוט שרוב הגברים עושים או שזה ביג דיל? כרגע אני מרגישה כעס ואכזבה.
    אשמח לייעוץ איך כדאי להמשיך, לפני שהוא מגיע הביתה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לכעוס ולא להיכנס לפאניקה

דורית כהן
    13/04/2009

לין היקרה, כמעט לכל אדם יש מקומות נסתרים שהוא לא חולק עם אחרים. אצל החבר שלך זה מופיע בתור מה שנקרא "מציצנות". כמעט כל אדם יש בו מציצנות מסויימת, כולנו, כבני אדם, מאוד סקרנים לגבי האינטימיות של אחרים. זה טבעי. אנושי.
    מעטים מאיתנו גם עושים משהו מעבר למה שמזדמן בדרכנו פה ושם - לתפוס הצצה מבלי להתאמץ, והחבר שלך שייך לאלה שעושים זאת באופן פעיל ומכוון. ראי, הבעייה עם המעשה שלו היא החדירה לרשות הפרט של השכנה. יש אנשים שזה (שמציצים להם) מאוד יפריע להם ויש אנשים שיראו בכך מחמאה...ברור שלא כדאי לברר עם השכנה לאיזה קבוצה היא שייכת.
    השאלה היא אם את אוהבת את הבחור ויכולה לקבל שיש בו את הצורך הזה והאם את יכולה לחיות עם "חוסר המושלמות" הזה בו, כי יחסית לדברים אחרים זה לא ממש מזיק. אולי אם תשוחחי איתו על כך הוא יסכים להפסיק, אבל יש להניח שהוא יחפש דרכים אחרות לספק את היצר הזה שלו להציץ. בכל אחד מאיתנו יש חלקים לא מושלמים, והנה גילית משהו אצלו. אינני יודעת אם המעט שכתבתי יעזור לך, אבל לא צריך להיכנס לפאניקה בשל כך ורצוי לא לכעוס עליו (כי תגובה של כעס מצידך תגרום לו לחשוש ולהיסגר בפנייך ולרדת למחתרת...)אלא אולי רק להצביע על רגשותיה של האישה האלמונית כדי לוודא שהוא מבין מה עלול לעבור עליה אם היא תדע שמצלמים אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על עזרתך

לין
    13/04/2009

תודה רבה על תגובתך. אני מנסה לראות את זה כך אבל מרגישה פגועה מאוד מעצם ההסתרה של הפעולה הפולשנית הזו שהוא ביצע. קשה לי להבין מה זה יאמר עליי אם אבליג על כך ואעבור לסדר היום. הבעיה שלי היא שמדובר במעקב סיסטמטי במשך שעות ולא הצצות חד פעמיות. מה זה אומר על האישיות שלו? על חוסר הגבולות שלו? על המוסריות שלו? אני לא יודעת איך לענות לעצמי על השאלות האלה. תודה רבה על עזרתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאוד להבין מה הבעיה:

יוני
    14/04/2009

1. יכול להיות שזה היה שעשוע או ניסיון לראות אם הוא יתפוס אותה ערומה בוידאו (מעשה קונדס).

2. יכול להיות שיש לו יצר חטטנות גבוה כמו שדורית כתבה.

3. מהפסקה הזאת את צריכה לדאוג. יכול להיות שזה לא בכוונה או בידיעה אך מעשהו של ארוסך פלילי. ראשית ציינתי עובדה זו.

יצר החטטנות של ארוסך חצה גבול של מוסר ולא כלפייך. אלא מוסר כללי גלובלי וחמור. אני מנסה לגרום לך לחשוב במקום הבחורה המצולמת שלא יודעת מכלום. ואם היתה מגלה, איך היתה מגיבה? אולי הוא ראה משהו שהיא לא מוכנה שיראו? עלייך להבין שאף על פי שהיא לא יודעת , היא הפגועה הראשית בסיפור הזה. כיוון שהפרטיות שלה שנפגעה והעובדה שלא יכולה לחוש בטוחה בביתה שלה, כי יש מישהו שמצלם ומתעד (!) את היותה במצבים הכי אינטימיים שלה.

לסיום, אני מוכרח לציין שיש משהו לא רגיל ואף חריג בהתנהגותו של ארוסך. אם במקרה הוא היה רואה שהיא מתפשטת ומסתכל או מחפש זאת שוב, זו היתה חטטנות. אך לצלם ולתעד ולהנציח -זה משהו שהוא גובל באובססיביות חולנית כלשהי ; הוא לא מסוגל לחשוב שהיא תתפשט והוא לא יראה את זה, במקרה הטוב. ובמקרה הרע, הצילום נועד למטרות אחרות.

חומר למחשבה לפני שאת מתחתנת איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו