נשואה טריה מאוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה טריה מאוד
    נטלי
    19/04/2009

אני נשואה 3 שבועות מאז רק בעיות... גרנו ביחד לפני אנחנו חברים כבר 7שנים. מאז שהתחתנו אנחנו רק רבים, נסענו לירח דבש הספקנו גם לריב שם... אני מרגישה כאילו כל אחד מרשה יותר לעצמו מאז שהתחתנו אני מרגישה תסכול, קשה לי. הריבים שלנו שטותיים אבל אף אחד לא משלים אחד עם השני, ואז זה נגרר ואני רואה את עצמי במיטה והוא בסלון כמה ימים אף אחד לא מדבר עם השני. הריב האחרון שלנו מיום שישי שאנחנו לא מדברים אחד עם השני, אני מרגישה שאכפת לו רק מעצמו ואני עוד פרט שולי. הריב מכאן התדרדר והגיע למצב שבערב הלכתי לאכול לבד אצל ההורים שלי כי הוא לא רצה לבוא, הלכתי ביום שבת לקניון לבד עם חברות... כשחזרתי הוא הלך לחבר ניסיתי להשלים רשמתי לו הודעה (כשנינו בבית) שאני רוצה להשלים , הוא בא דיברתי הסברתי למה אני כועסת,אמרתי לו כל מה שמפריע לי הוא קם והלך לחדר... ואז מהחדר אמר לי: "את יודעת למה כל זה קורה? כי לא התחתנו מאהבה, אז יהיה לנו נאחס כל החיים" , הייתי בשוק כולי התחלתי לבכות (הוא לא היה לידי כשבכיתי) ואז כל הלילה לא נרדמתי. הוא מרגיש שהתחתן מלחץ כי היינו הרבה זמן חברים ודיברתי על חתונה כל הזמן, ניתן לתקן את המצב הזה? האמת שלא בא לי לדבר איתו אחרי מה שאמר. כאב לי לרשום מה שהוא אמר, אני מתחילה להאמין שהוא לא באמת אוהב אותי. הוא לא קנאי אליי, הוא לא מפנק אותי, הוא לא עושה בשבילי כלום! מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה טריה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה טריה מאוד

יהודית ברגמן
    20/04/2009

נטלי יקרה, מצער שאישך תפס "רגליים קרות" רק אחרי שינוי הסטטוס ולא לפני כן. אמירתו מכאיבה ומצערת מאוד, אבל יתכן שהיא נכונה. אתם צריכים לבחון בהקדם אם קשר הנישואין הטריים נכון לכם בכלל ובגלל בעיות בתקשורת ביניכם - מומלץ שתיעזרו ביועץ/ת זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו